Ελένη Φουρέιρα: «είμαι λαίμαργη»

Τι είπε για την σιλουέτα, τα προσωπικά και την καριέρα της

Ελένη Φουρέιρα: «είμαι λαίμαργη»

«Απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε πως δεν σκέφτεται πως είναι επιτυχημένη και ότι νιώθει ευγνωμοσύνη για τον κόσμο. Παράλληλα, δεν έκρυψε τα μυστικά της σιλουέτας της, ενώ παραδέχθηκε ότι είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απ’ ότι στο παρελθόν και αυτή την περίοδο νιώθει ήρεμη στην προσωπική της ζωή!

Καλεσμένη στο «Αξίζει να το Ζεις», η τραγουδίστρια τόνισε πως η επιτυχία δεν την έχει αλλάξει. «Νιώθω πολύ καλά που μπορώ και επιβιώνω και υπάρχω και βοηθάω. Δεν με ενδιαφέρει αν θα βγάλω πιο λ��γα ή πιο πολλά λεφτά... Εγώ βγάζω το ψωμί μου κάνοντας αυτό που αγαπάω και γι’ αυτό το ευχαριστιέμαι λίγο παραπάνω. Αυτό είναι ευλογία», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι τώρα είμαι επιτυχημένη. Απλά καταλαβαίνω πως έχω κάνει ένα βήμα», συνέχισε η Ελένη και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό που την έχει αγκαλιάσει. «Είναι δύσκολο να είσαι ισορροπημένος και εγώ προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι. Νιώθω πολύ ωραία και πολλές φορές δεν ξέρω πώς πρέπει να πω ευχαριστώ στον κόσμο», πρόσθεσε.

Αν και δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες για τα προσωπικά της, η Ελένη δεν έκρυψε πως αυτή την περίοδο είναι σε πολύ καλή φάση. «Είμαι πολύ ήρεμη! Και για μένα είναι σημαντικό σε όποια σχέση είμαι να νιώθω ήρεμη... Είμαι πολύ καλά, καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Αυτό είχα ανάγκη και, δόξα τον Θεό, το έχω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα μυστικά της σιλουέτας της; Όπως είπε η ίδια, δεν κάνει πολύ γυμναστική και πάντα ήταν μεταξύ 50 και 56 κιλών. «Τρώω τα πάντα, αλλά προσέχω να μην φάω πολλά πράγματα παχυντικά μαζί. Για παράδειγμα, δεν θα φάω σουβλάκι πριν κοιμηθώ!», ανέφερε η σέξι τραγουδίστρια και δεν δίστασε να ομολογήσει πως είναι... λαίμαργη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top