Mαρία Μπεκατώρου: «θέλω πολύ ένα παιδάκι»

Ποιον αποκαλεί «Νονάκι μου»;

Mαρία Μπεκατώρου: «θέλω πολύ ένα παιδάκι»
Μπορεί του χρόνου να τη βλέπουμε να παρουσιάζει το «Μaster Chef Junior», όμως η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχεται ότι «δεν το περίμενα». Μάλιστα το χαρακτηρίζει «ένα τρομερό βήμα που έγινε στη ζωή μου. Ούτε που το φανταζόμουνα».

Οι πρώτοι που χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα της ήταν «ο Αντώνης μου. Το ίδιο και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τη γυναίκα του». Μιλώντας με λόγια γεμάτα αγάπη για τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον λέει δεύτερο μπαμπά της ο οποίος τη συμβουλεύει και της λέει «άρπαξε τις ευκαιρίες όταν σου δοθούνε και εμείς εδώ είμαστε.Για ο,τι σου συμβεί, για πάντα».

Με τον Αντώνη της(τον σ��ζυγο της), είναι 12 χρόνια μαζί. Γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους στην Κεφαλλονιά και έκτοτε είναι αχώριστοι. Πως είναι η σχέση τους σήμερα; «Η ζωή μας έχει αλλάξει αλλά η βάση της σχέσης είναι τόσο υγιής, που δεν την χαλάει πλέον τίποτα. Έχουμε περάσει από διάφορα στάδια και η σχέση μας έχει περάσει τις εξετάσεις της και είμαστε πάρα πολύ καλά».

Το μόνο που επιθυμεί τώρα είναι ένα παιδάκι: «το θέλουμε πολύ και οι δυο. Όταν το ζευγάρι είναι αγαπημένο, θέλει και ένα παιδί».

Την Μαρία Μπεκατώρου την γοητεύει στον Αντώνη ότι είναι ένα «πολύ καλλιεργημένο άτομο. Έχει γνώσεις για τα πάντα. Έχει μια ωριμότητα. Εγώ είμαι πιο παρορορμητική».

Τι γοητεύει τον σύζυγο της σε εκείνη; το αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στο «Πρωινό mou» βγαίνοντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση: «αυτό που ξεχώρισα στη Μαρία από την πρώτη στιγμή είναι ότι είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα, καλοπροαίρετο και αξιαγάπητο, που βγάζει μια θετική ενέργεια και τα αντιμετωπίζει όλα με μια καλοσύνη».

Το μόνο που τον εκνευρίζει είναι ότι «είναι λίγο ακατάστατη στο σπίτι».Όσο για το πως αποκαλεί ο ένας στον άλλον στις προσωπικές τους στιγμές; Εκείνη τον φωνάζει «Νονάκι μου» και εκείνος «μωρό μου, αγαπούλα μου».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Πρωινό mou»...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top