Λιάγκας: «Η Φαίη είναι πολύ καλή μάνα-Δεν κοιμάται καθόλου»

«Αγχώνεται πάρα πολύ γιατί θηλάζει το μωρό»

Λιάγκας: «Η Φαίη είναι πολύ καλή μάνα-Δεν κοιμάται καθόλου»
Δεν χορταίνει να μιλά για τη Φαίη και το μωρό ο Γιώργος Λιάγκας. Εδώ το πάει, εκεί το φέρνει, πάντα η συζήτηση καταλήγει στο μωράκι τους!

Έχοντας καλεσμένη τη Μαρία Μπεκατώρου που ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε φωτογραφία της Φαίης με το μωρό, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι «ο σύνδεσμος είναι η μάνα με το παιδί γιατί το είχε μέσα της εννέα μήνες. Εμείς οι άντρες δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. Εννιά μήνες εγώ έβλεπα τη γυναίκα μου να φουσκώνει, χωρίς ν΄αντιλαμβάνομαι τι γίνεται. Εγώ άρχισα να το αντιλαμβάνομαι -όπως όλοι οι άνδρες-, από την ώρα που είδα το παιδί να βγαίνει και να κλαίει».

Το μυαλό του όπως είπε, δεν φεύγει στιγμή από τη γυναίκα του και τον Λιάγκα junior: «εκεί είναι συνέχεια το μυαλό μου. Την παίρνω συνέχει τηλέφωνο, μιλάμε με μηνύματα».

Όσο για το ποιος τραβάει το «λούκι» στο σπίτι; Το αποκάλυψε κι αυτό: «Η Φαίη αγχώνεται πάρα πολύ γιατί θηλάζει το παιδί κάθε 2-3 ώρες και δεν κοιμάται καθόλου αυτές τις μέρες. Και στις 2-3 ώρες που δεν θηλάζει, κάθεται από πάνω να δει αν ξύπνησε. Την ημέρα κοιμάται 3-4 ώρες. Το βράδυ είναι λίγο μόνη της γιατί την ημέρα είμαι μαζί της αλλά το βράδυ κοιμάμαι μερικές ώρες για να αντέξω το πρωί».

Στο τέλος εξέφρασε και το... «παραπονάκι» του όταν η Μαρία Μπεκατώρου του ειπε πόσο αγαπά τη Φάιη: «όλοι τη Φαίη αγαπάτε. Κανείς εμένα. Χθες κατάλαβα πόσο ασχημος θεωρεί όλη η Ελλάδα ότι είμαι. Δεν είπα ότι είμαι ο Ρίτσαρντ Γκιρ, αλλά δεν είμαι και κανένα τέρας».

Που το στηρίζει αυτό; ότι όλοι του στέλνανε μηνύματα για να του πούνε «μακάρι το παιδί να μοιάσει στη Φάιη.Ε, λέω πρέπει να είμαι πολύ τέρας για να το λένε αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα..
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top