Αποκλειστικές φωτό Ελένης - Ματέο από τις διακοπές τους στην Μεσσηνία!

Δείτε την να χαλαρώνει στην ταβέρνα του ξενοδοχείου

Αποκλειστικές φωτό Ελένης - Ματέο από τις διακοπές τους στην Μεσσηνία!

Εντελώς άβαφη, με «καυτό» χακί σορτσάκι, λευκή ζακέτα και κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μεσσηνίας.

Στις φωτογραφίες, η Ελένη διακρίνεται μαυρισμένη, εντελώς χαλαρή και με το χαμόγελο στα χείλη. Απολαμβάνει το φαγητό της στην ταβέρνα του ξενοδοχείου, συντροφιά με τον αγαπημένο της, που δείχνει εξίσου ευτυχισμένος. Η Ελένη μάλιστα, συνομιλεί με υπάλληλο του συγκροτήματος, χωρίς απολύτως κανέναν ενδοιασμό εάν κάποιος καταγράφει την στιγμή. Όσοι είδαν από κοντά πάντως το ζευγάρι το Πάσχα, μιλούν για έναν πολύ μεγάλο έρωτα, τον οποίο ζει και η Ελένη για τον Ματέο και ο ίδιος ο επιχειρηματίας για την παρουσιάστρια.

Η ίδια πάντως σχολίασε την παραμονή της στο ξενοδοχείο, λέγοντας ότι πέρασε υπέροχα, καθώς εκτός από όλα τα άλλα, στο μέρος που βρισκόταν είχε ήλιο και ζέστη. «Τα παιδιά δεν ξεκολλούσαν από τις νεροτσουλήθρες. Δεν ξέρω αλλού πώς ήταν, πάντως στην Πελοπόννησο ήταν υπέροχα. Είχε ήλιο. Η Πελοπόννησος ήταν ζεστή».

Δείτε πώς σχολίασαν τις φωτό που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του Δημήτρη Μάρκου στο Πρωινό mou.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top