«Οταν ήμουν μικρή, έβγαινα στο μπαλκόνι για να χαιρετήσω σαν πριγκίπισσα»

Είχε... γεννηθεί η Ελεονώρα Μελέτη στον γάμο της Diana;

«Οταν ήμουν μικρή, έβγαινα στο μπαλκόνι για να χαιρετήσω σαν πριγκίπισσα»

Σε μεγάλα κέφια ήταν το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη που με αφορμή τον επικείμενο γάμο του William και της Kate, αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρή, έβγαινε στο μπαλκόνι και χαιρετούσε, όπως ακριβώς κάνουν και οι πριγκίπισσες!

«Θα κάνουν βόλτα με την άμαξα;» ρώτησε αρχικά τους συνεργάτες της, στην συζήτηση που είχαν για το θέμα. Πριν προλάβουν να απαντήσουν, έκανε την αποκάλυψη. «Θα έχει και μπαλκόνι που θα βγουν για να δώσουν το περιβόητο φιλί; Γιατί εγώ το έκανα αυτό, όταν ήμουν μικρή. Έβγαινα στο μπαλκόνι στον Πειραιά και χαιρετούσα!»

«Είχε και κόσμο από κάτω;» την ρώτησε το πάνελ που είχε σχεδόν «λιποθυμήσει» από τα γέλια. Το ίδιο και η Ελεονώρα, που, γνωστή για τον αυτοσαρκασμό της, συνέχισε να «ξεδιπλώνει» με χιούμορ τα παιδικά της βιώματα. «Εβλεπα την Diana που έβγαινε στο μπαλκόνι και χαιρετούσε και ήθελα να κάνω κι εγώ τα ίδια! Εκανα μάλιστα ότι είχα και κάποιον δίπλα μου και δήθεν τον φιλούσα!»

Όταν την ρώτησαν εάν είχε ήδη δει τον γάμο της Diana, η Ελεονώρα άρχισε τις αντιρρήσεις: «Καλέ ήμουν αγέννητη! Πότε ήταν; Το 1981; Ε, ήμουν σχεδόν… αγέννητη!» Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από την Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top