Γιατί ο σύζυγος της Sandra Bullock την έκανε για δεύτερη φορά ρεζίλι;

Μετά την απιστία του,ο πρώην την εκθέτει ξανά

Από τη μία στενοχώρια στην άλλη πέφτει η Sandra Bullock που ακόμη δε μπορεί να χωνέψει το καινούργιο «ρεζιλίκι» που της ετοιμάζει ο πρώην σύζυγός της. Ο Jesse James πρώτα την απάτησε, μετά την ξεφτίλισε γνωστοποιώντας το, και τώρα είπε να κάνει το ρεζιλίκι να τριτώσει.

Αυτή τη φορά ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού αποφάσισε να πιάσει χαρτί και στυλό και να κάνει βιβλίο τη ζωή του στην οποία όμως συμπεριλαμβάνεται και η ίδια. Τα γραπτά μένουν θα σκέφτηκε ενώ ο προφορικός λόγος όχι.

Το βιβλίο, θα έχει τίτλο«American Outlaw» και θα περιέχει λεπτομέρειες του γάμου του με την Sandra Bullock, προσωπικά της θέματα αλλά και την αιτία του διαζυγίου τους. Ποιος είδε την ηθοποιό και δεν τη φοβήθηκε. Κρύος ιδρώτας την έλουσε αφού δεν είχε ιδέα για τις κινήσεις του συζύγου της.

Η ηθοποιός έμαθε την πρόθεση του πρώην της, όταν εκείνος υπέγραψε το συμβόλαιο και από τότε δεν θέλει να έχει μαζί του ούτε «καλημέρα».

Ελπίζουμε να μην την περιμένουνε και άλλες πίκρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top