Αγριο «χώσιμο» της Ελένης στην Ελενα Αρσένη

Γιατί «τα πήρε» η βασίλισσα με την συνεργάτιδά της;

Αγριο «χώσιμο» της Ελένης στην Ελενα Αρσένη

«Τα πήρε στο κρανίο» η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τρίτης, με αφορμή το σχόλιο της συνεργάτιδάς της Έλενας Αρσένη για τον παίκτη που αποχώρησε από το Greek Idol. Η δημοσιογράφος σχολίασε τον τρόπο που χόρευε ο παίκτης, λέγοντας ότι κουνούσε το πόδι του σα να χρησιμοποιεί… τρόμπα. Ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε...

Η κουβέντα ξεκίνησε με διαφωνία ως προς το εάν έπρεπε ή όχι ο Κωνσταντίνος να τραγουδήσει κομμάτι του Σάκη Ρουβά και το πώς όφειλε να συνδυάσει την εμφάνισή του. «Όταν βγαίνεις να πεις κομμάτι του Σάκη, πρέπει να το συνοδεύσεις και ανάλογα», είπαν οι συνεργάτες της και η Ελένη άρχισε να… «φορτώνει».

«Παιδιά συγγνώμη, εμένα μ’ άρεσε. Δηλαδή δεν το έχω καταλάβει, όποιος βγαίνει να τραγουδήσει Ρουβά πρέπει να κάνει και αυτά που κάνει ο Ρουβάς; Κανένας δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Σάκης, ακριβώς όπως τα κάνει στην πίστα άλλωστε. Τι είναι αυτά τα πράγματα που λέτε;»

Σε εκείνο το σημείο παρεμβαίνει η Ελενα, κάνοντας τούρμπο την οικοδέσποινα. «Είναι όντως κορυφαίος, αλλά όταν έχεις συνδυάσει να λές στίχο του στιλ «το θελα, τί το θελα και να μπαίνεις στον ρόλο του Σάκη, δεν μπορείς να κουνάς το πόδι σου λες και φουσκώνεις… τρόμπα» είπε.

«Συγγνώμη», λέει εκείνη, απευθυνόμενη στην συνεργάτιδά της. «Το παιδί είχε έλθει διαλυμένο και εσύ το πιάνεις από τα μούτρα με τρόμπες; Εσύ θυμάσαι πώς ήσουν όταν ξεκίνησες εδώ μέσα που δεν έλεγες κουβέντα; Αστο το παιδί, μια μέρα βγήκε, ένα live έκανε», απάντησε εν εξάλλω η βασίλισσα.

«Εγώ με την καλή μου την καρδιά του τα λέω όλα αυτά» ψέλλισε εκείνη.

«Κι αυτό με την καλή του την καρδιά έχει έλθει εδώ πέρα ερείπιο. Θέλω να πώ και να επισημάνω να μην ξεχνάμε και τα δικά μας γιατί στην αρχή όλοι έτσι ήμασταν. Και εσύ και εγώ και όλοι μας… σας παρακαλώ πολύ», συμπλήρωσε η Ελένη.

Εδώ που τα λέμε δηλαδή δεν είχε και άδικο. Και εκείνη έκανε λάθη στα πρώτα της βήματα. Και όχι μόνον το παραδέχεται, αλλά αποφεύγει συστηματικά να ασκεί κακή κριτική σε κάποιο πρόσωπο και ιδίως δημόσια. Δίκιο έχεις Ελένη μου, αλλά πού να το βρεις… Βέβαια, οι πληροφορίες λένε ότι η Ελένη τα είχε «μαζεμένα» στην εν λόγω κυρία καθώς πριν από λίγες ημέρες δεν εμφανίστηκε στον Καφέ, ισχυριζόμενη… ασθένεια, με την πολύ μικρή λεπτομέρεια ότι στην εφημερίδα που εργάζεται, την ίδια ακριβώς μέρα πήγε κανονικά… Μήπως έψαχνε αφορμή η Ελένη για να της τα «χώσει»;

Δεν ήξερε η Ελενα Αρσένη… Εμ, τα βάζεις με την βασίλισσα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top