Η Ελένη αποκάλυψε πού έκανε Πάσχα!

Αντί για γάμο, προτίμησε να κάνει... ηλιοθεραπεία

Η Ελένη αποκάλυψε πού έκανε Πάσχα!

Μαυρισμένη, ανανεωμένη, με τζιν βερμούδα και λευκό φανελάκι εμφανίστηκε η Ελένη τον πρώτο Καφέ μετά το Πάσχα.

«Μου λείψατε πολύ», είπε μπαίνοντας στο πλατό η παρουσιάστρια, εμφανώς ξεκούραστη, κεφάτη και γεμάτη διάθεση. Μόλις κάθισε στην καρέκλα, άρχισε τις… αποκαλύψεις… ή μάλλον μας επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, ότι όχι μόνο δεν πήγε στην Άνδρο για να… παντρευτεί, αλλά λιαζόταν σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας.

«Ήμουν από τους λίγους τυχερούς που βρέθηκαν σε μέρος που είχε ήλιο. Γιατί η Πελοπόννησ��ς ήταν ζεστή. Γιατί με όσους μίλησα που ήταν αλλού, μου είπαν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός. Κρύο, αέρας, χάλια! Όμως εκεί ήταν καλά», είπε. Ήταν εμφανές ότι ήθελε να πει πού ήταν, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Πέρασε» ωστόσο το μήνυμα ότι ούτε νυφικό έβαλε, ούτε τον χορό του Ησαϊα χόρεψε.

Αντίθετα, έκανε πολλή… ηλιοθεραπεία. «Άμα έχει ήλιο, είναι πολύ καλά. Είναι όμορφα». Όταν την ρώτησαν εάν έκανε μπάνιο, είπε ότι δεν βούτηξε, όπως τα παιδιά, αλλά τον ήλιο τον απόλαυσε και τον χάρηκε και μάλιστα με το παραπάνω.

Όσο για την πληροφορία που ήθελαν την Ελένη, τον Ματέο και τα τρία της παιδιά να βρέθηκαν στο ίδιο μέρος με τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και τα παιδιά τους; Πέρα για πέρα αληθινή! Για νεροτσουλήθρες μίλησε ο κριτής του Greek Idol το βράδυ της Δευτέρας, για νεροτσουλήθρες ακούσαμε και από την Ελένη. «Τα παιδιά δεν μαζευόντουσαν από τις νεροτσουλήθρες. Δεν ξέρετε πόσο πολύ το χάρηκαν!», είπε η Ελένη επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Τίποτα άλλο για τις κοινές διακοπές δεν μάθαμε… Μόνο ότι τα παιδιά διασκέδασαν στις νεροτσουλήθρες… Ποιος… γλίστρησε, εάν κανείς βούτηξε απότομα, ή εάν είχαμε κανένα άλλο απρόοπτο που τα έκανε «μούσκεμα», ίσως το μάθουμε στο μέλλον… προς το παρόν μένουμε σε αυτά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top