Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Αναστασία Σμαραγδή: Ζουν τον απόλυτο έρωτα

Ενα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης τους

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Αναστασία Σμαραγδή: Ζουν τον απόλυτο έρωτα

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η αγαπημένη του Αναστασία Σμαραγδή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης του.

Ο ηθοποιός και η κόρη του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα μόλις ο Κωνσταντίνος είχε επιστρέψει από ένα ταξίδι του στην Αμερική, αμέσως μετά το διαζύγιό του. Λίγους μήνες μετά, οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου. Από τότε, οι κοινές τους εμφανίσεις έκαναν τους πάντες να μιλούν για ένα εξαιρετικά ερωτευμένο ζευγάρι που δεν θύμιζε σε τίποτα τον μοναχικό Κωνσταντίνο των προηγουμένων ετών.

Ο πρωταγωνιστής έχει αφήσει πίσω του το διαζύγιό του και έχει χαράξει νέα πορεία στην ζωή του. Όλα δείχνουν ότι η ψιλόλιγνη ξανθιά καλλονή του έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και μάλιστα, ενώ μέχρι σήμερα δεν σκεφτόταν έναν δεύτερο γάμο, τώρα το σκέφτεται σοβαρά.

Η Αναστασία διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον γιο του Κωνσταντίνου Γιώργο-Ικαρο, την πρώην σύζυγό του Ερση Ξενάκη, καθώς και τον σύζυγό της Πέτρο Μπούτο, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τον ηθοποιό. Μάλιστα, το ζευγάρι σκοπεύει να συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Αναστασία έχει αναλάβει την σκηνογραφία του Οθέλλου που θα ανέβει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, με την Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Δεισδαιμόνας. (Πηγή: Real)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top