«Η τηλεκριτική δεν είναι ινστιτούτο αδυνατίσματος να ασχολείται με κιλά»

Η απάντηση της Ναταλίας Δραγούμη στους τηλεκριτικούς

«Η τηλεκριτική δεν είναι ινστιτούτο αδυνατίσματος να ασχολείται με κιλά»

Απάντηση στους τηλεκριτικούς που μίλησαν για τα παραπανίσια κιλά των συμμετεχόντων στο Dancing with the Stars έδωσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Κατ’αρχάς, θέλω να πω ότι εγώ τον εαυτό μου σε αυτό το σόου τον βρήκα στο τρίτο live. Στα πρώτα ήταν σα να μην ήμουν εκεί, δεν ήμουν καθόλου άνετη. Η εικόνα μου σίγουρα δεν ήταν αντιπροσωπευτική και σίγουρα τα ρούχα δεν με κολάκευαν καθόλου. Πάντως, η τηλεκριτική δεν είναι ινστιτούτο αδυνατίσματος να ασχολείται με κιλά! Ο καθένας μας στο Dancing έχει έλθει με την ιστορία του, τα ψεγάδια του, την ρυτίδα και την εμπειρία του. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στην ουσία και να τα αφήσουμε τα άλλα στις κριτικές επιτροπές των καλλιστείων», δήλωσε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί και πέρυσι πρόταση από το Dancing αλλά την απέρριψε, ενώ και φέτος, όταν της ζητήθηκε εκ νέου, ήταν πάλι σκεπτική. Όμως τελικά την αποδέχθηκε. Απολαμβάνει την συμμετοχή της στο παιχνίδι, αν και θεωρεί σχεδόν αδύνατον να κερδίσει. Μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Ζέτα Μακρυπούλια και το εάν μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε όποιο ρόλο και εάν της ζητηθεί. «Γιατί να μην μπορεί; Τη βρίσκω ένα εξαιρετικά χαρισματικό πλάσμα και δεν το λέω για να έχω την εύνοια της παρουσιάστριας. Μου αρέσει πάρα πολύ η Ζέτα και νομίζω ότι τα έχει όλα. Είναι μια έξυπνη γυναίκα κι αυτό φαίνεται από τις επιλογές της. Δεν έχει επιλέξει να κάνει κάτι στο οποίο δεν ήταν καλή. Και ως ηθοποιός, σε όσα έχει αποφασίσει να κάνει, μου άρεσε όταν την είδα. Εξάλλου, έχει τελειώσει την δραματική σχολή στην οποία διδάσκω. Υπάρχουν πολλές ηθοποιοί στον χώρο που δεν είναι τόσο καλές όσο εκείνη».

Η καθημερινότητά της μοιράζεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις για τον άνδρα της και τα δύο της παιδιά. Προτιμά να ζει το τώρα και να μην κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια. Εάν το επιχειρήσει – να σκεφτεί το μέλλον – αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνον με την οικογένειά της. Προς το παρόν συζητάει για δύο καινούριες ταινίες.

«Τα δικά μου όνειρα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τα δύο μου παιδιά. «Κλισέ», μαμαδίστικα και ίσως βαρετά για τους υπόλοιπους, αλλά για μένα μόνο αυτά έχουν πλέον σημασία». (Πηγή: Hello)

Δείτε την τελευταία της εμφάνιση στο Dancing, την Κυριακή του Πάσχα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top