Οι διακοπές στη Μύκονο του Νικόλαου και της Τατιάνας

Θα πάνε στον γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ;

Οι διακοπές στη Μύκονο του Νικόλαου και της Τατιάνας

Με περισσή άνεση η Τατιάνα Μπλάτνικ, συμμετέχει στα ελληνικά έθιμα. Μαζί με τον σύζυγό της Νικόλαο παρέστησαν στην ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο γραφικό μοναστήρι στην Άνω Μέρα.

Το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων. Με κατάνυξη μαζί με τους υπόλοιπους πιστούς που πλημμύρισαν το μοναστήρι, στάθηκε για αρκετή ώρα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και στη συνέχεια ακλούθησαν την περιφορά του επιταφίου.

Το ζευγάρι περνά στιγμές ευτυχίας και τα ελληνικά νησιά είναι ο αγαπημένος τους προορισμός. Η Τατιάνα νιώθει ασφάλεια στο πλευρό του Νικόλαου. Οι δυο τους ανταλλάσουν τρυφερά βλέμματα...κι εκείνος είναι πάντα προστατευτικός μαζί της.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο. Η Τατιάνα μαθαίνει ελληνικές λέξεις και χαμογελά στους κατοίκους του νησιού που τη χαιρετούν έξω από το ναό. Το μεσημέρι της Πέμπτης το ζευγάρι συνάντησε στενούς του φίλους σε εστιατόριο στην Ψαρού.

Η Τατιάνα ντυμένη άπλα, κυκλοφορεί στο νησί σχεδόν αμακιγιάριστη και μαγνητίζει τα βλέμματα με την φυσική ομορφιά της. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και δεν το κρύβει.

Λίγες μέρες πριν το λαμπερό γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Λονδίνο, ο Νικόλαος και �� Τατιάνα δεν αποκαλύπτουν αν τελικά θα παραβρεθούν στο μυστήριο...

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα βρίσκεται εκεί...αφού εκτός των άλλων, η βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται ότι έχει στο Νικόλαο μεγάλη αδυναμία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top