Με παρέα (και αμόρε) η Σίσσυ Φειδά στην Μύκονο

Πως εμφανίστηκε στα σοκάκια του νησιού;

Με παρέα (και αμόρε) η Σίσσυ Φειδά στην Μύκονο

Με παρέα στη Μύκονο βρέθηκε η Σίσσυ Φειδά για τις μέρες του Πάσχα. Όχι όμως με ένα άτομο, αλλά με πολλά. «Με τους φίλους μας και τους αγαπημένους μας!», σχολίασε στην κάμερα του Star.

«Πολύ πολύ αγαπημένους δεν έχετε μαζί σας;», έσπευσε να την ρωτήσει ο ρεπόρτερ Τσίλι, για να λάβει την απάντηση: «Όλοι αγαπημένοι είναι, μεγάλη παρέα! Δέκα άτομα, δώδεκα!»

«Έναν αγαπημένο;;», ξαναρωτάει ο δημοσιογράφος, μπας και βγάλει λαβράκι. «Και έναν έχω!!», απαντά γεμάτη τσαχπινιά αλλά και μυστήριο. Όπως καταλάβατε, η Σίσσυ, η αρχόντισσα του σοβά και της μπετόβεργας, αγαπάει! Και πήγε για ρομαντικές πασχαλιάτικες διακοπές με το αμόρε, που όμως δεν είδαμε ποτέ.

Για τη βραδιά του επιταφίου η παρουσιάστρια επέλεξε μαύρη μπλούζα, μαύρο κολάν και μποτάκια, με εσάρπα λαχουράτη για να σπάει η μαυρίλα, μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και σκουλαρίκι κρεμαστό για να μας θυμίζει το εορταστικό κλίμα!

Για τους καχύποπτους πάντως, η αρχόντισσα ξεκαθαρίζει ότι δεν πήγε για κάποιο γύρισμα της εκπομπής της στην Μύκονο αλλά μόνο για διακοπές, αν και ανακάλυψε κάποια σπίτια που θα μπορούσε να τα... φτιάξει από την αρχή.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top