Δείτε τον David Beckham με τα παιδιά του στην παραλία

Ημίγυμνος (από την μέση και πάνω)...

Δείτε τον David Beckham με τα παιδιά του στην παραλία

Μετά από 23 χρόνια πορείας στο ποδόσφαιρο, μπορεί να πει κανείς ότι ο David Beckham αρχίζει να αποσύρεται σιγά σιγά από την ενεργό δράση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα γήπεδα.

Κι αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να αφιερώνει ατέλειωτες ώρες στους τρεις γιους του, σε παραλία του Malibu, όπου βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Φορώντας μια μακριά βερμούδα σε μωβ και κίτρινη απόχρωση, καπελάκι τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι και τίγκα στα τατουάζ, τουλάχιστον από την μέση και πάνω, που δεν φορούσε μπλούζα, ο άσος των LA Galaxy έπαιξε στην κυριολεξία από το πρωί μέχρι το βράδυ στην παραλία με τον 12 χρονο γιο του Brooklyn, τον 8χρονο Romeo και τον μόλις έξι ετών σήμερα Cruz. Η μαμά Victoria, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν εμφανίστηκε καθόλου, καθώς οι γιατροί της έχουν συστήσει να ξεκουράζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση πριν από λίγο καιρό, ο Beckham είχε δηλώσει ότι αρχικά η σύζυγός του, με το που έμαθε ότι είναι έγκυος, είχε πάθει σοκ, καθώς θεώρησε ότι θα κάνει έναν ακόμη… γιο, τον τέταρτο στην σειρά. «Αν και από την αρχή δεν υπήρχε θέμα έκτρωσης, με το που έμαθε ότι περιμένει κορίτσι, ησύχασε αρκετά και θεωρεί υπέροχη την συγκυρία», δήλωσε ο David. Οσο για το όνομα της μικρούλας, ο David αποκάλυψε ότι ακόμη δεν έχουν καταλήξει. Τους έχουν προτείνει πάρα πολλά. Μάλιστα, ο μεσαίος γιος τους Romeoτους πρότεινε να την βγάλουν Justin Bieber. «Γιατί άσχημο είναι το Justin Bieber Beckham;» αναρωτήθηκε.

Τι να σας πούμε κι εμείς…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top