Την αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι η Μάρω Κοντού!

Αγνώριστη η δημοφιλής πρωταγωνίστρια

Την αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι η Μάρω Κοντού!

Κυριολεκτικά αγνώριστη, η Μάρω Κοντού έχει κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, έχοντας πλέον γκρίζα και πάρα πολύ κοντά μαλλιά. Άλλωστε, το επιτάσσει ο ρόλος της στην παράσταση με τίτλο «Tο αρχαιότερο επάγγελμα», του Θεάτρου Τέχνης, στην οποία πρωταγωνιστεί, όπου υποδύεται μια τραβεστί πόρνη.

75 ετών σήμερα, η Μάρω Κοντού δηλώνει ότι αισθάνεται 40. Απόλυτα συνειδητοποιημένη, αποκαλύπτει ότι πλέον δεν έχει κανένα πρ��βλημα με τον χρόνο που περνά. Παρά το γεγονός ότι στα 50 της, πέρασε μια φοβερή κρίση ηλικίας.

«Υπήρξα τυχερή όμως που την έπαθα, γιατί έτσι αναγκάστηκα να ψαχτώ. Επειδή ήμουν ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι, όταν άρχισαν στα 50 μου τα πρώτα σημάδια, ταράχτηκα, δεν ήμουν προετοιμασμένη φαίνεται όσο θα έπρεπε. Έβαλα τον εαυτό μου κάτω, συζητήσαμε πολλές φορές για πράγματα που είχα στο κεφάλι μου, για παιδικά τραύματα, για έρωτες, για διαζύγια, και τότε ακριβώς άφησα το θέατρο γιατί σκέφτηκα ότι λόγω των ταινιών μου, δεν μπορούν να με φανταστούν σε κάτι άλλο, και όλες οι προτάσεις ήταν μόνο για κωμωδία, ή για επιθεώρηση. Έτσι, ασχολήθηκα με τον Δήμο της Αθήνας, με το Μητέρα, με την πολιτική. Έγινε λοιπόν ένας ωραίος κύκλος, κέρδισα ένα μεγάλο κομμάτι αυτογνωσίας συνειδητοποίησα ότι μεγάλωσα, ένιωσα πολύ ευχαριστημένη που είχα αυτή την ηλικία και αυτό το σουλούπι και ξαναβρέθηκα τώρα στην αφετηρία μου».

Από τις 40 ταινίες που έχει κάνει, μόνον οι 5 είναι οι αγαπημένες της. Ανάμεσα σε αυτές και το «Η δε γυνή να φοβήται τον Ανδρα». Τις περισσότερες τις έχει «χορτάσει» πια και δεν αντέχει να τις βλέπει για περισσότερο από πέντε λεπτά.

Δε νοσταλγεί καθόλου τους έρωτές της. «Είχα σουξέ στους άνδρες αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Και την Marilyn Monroe την είχαν κερατώσει και την Ava Gardner και την Elizabeth Taylor». Έζησε όμως μεγάλους έρωτες; «Ασφαλώς. Και ήταν πολύ ωραία. Και αγάπησα και πρόδωσα και προδόθηκα, όλα είναι μέσα στην ζωή και όλα είναι πολύτιμες εμπειρίες. Και όλα με το πέρασμα του χρόνου τα βρίσκεις πια απολύτως φυσιολογικά».

Της είναι πολύ δύσκολο να βρει πλέον έναν σύντροφο, καθώς και να κάνει… οικονομία, ενώ έχει σαν δικά της παιδιά τα παιδιά και τα εγγόνια της αδελφής της. Η γνώμη της για τον θάνατο; «Δεν τον έχω σκεφτεί ακόμη. Εχω δώσει εντολή στον εγκέφαλό μου να πεθάνω από ανακοπή στα 99 μου». (Πηγή: People)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top