Νικόλαος και Τατιάνα: Πάσχα στην Μύκονο!

Οι ευχές του ζευγαριού για τις ημέρες που έρχονται

Νικόλαος και Τατιάνα: Πάσχα στην Μύκονο!

Έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος φαίνεται πως περνούν ο Νικόλαος και η Τατιάνα, που εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται στην Μύκονο.

Οκτώ μήνες μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες, οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο τηλεοπτικός φακός τους «συνέλαβε» σε εστιατόριο που βρίσκεται στην παραλία της Ψαρούς. Αν και είχαν αντιληφθεί πλήρως την παρουσία της κάμερας, δεν δίσταζαν να ανταλλάσσουν τρυφερά χάδια και φιλιά, δείχνοντας έτσι ότι όχι μόνο είναι ερωτευμένοι, αλλά ίσως να είναι και περισσότερο από πριν.

Ντυμένοι casual, και μάλιστα στους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς, οι δυο τους απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα παρέα με πολύ καλούς τους φίλους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο κουμπάρος τους Νάσος Θανόπουλος. Η Τατιάνα απλή, με ελάχιστο μακιγιάζ, φορώντας ένα φουλάρι στο λαιμό, δεν σταμάτησε λεπτό να κοιτάζει με τρυφερότητα τον σύζυγό της.

«Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ Πάσχα στην Μύκονο», δήλωσε ο Νικόλαος, ενώ η σύζυγός του ευχήθηκε σε άπταιστα ελληνικά Καλό Πάσχα.

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα θα γιορτάσουν την Ανάσταση στη Μύκονο. Αν και ο Νικόλαος δεν αποκάλυψε εάν θα παρευρεθεί στον γάμο του William και της Kate, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα παραστε�� τελικά στο γάμο της χρονιάς. Άλλωστε, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει βαπτίσει τον μέλλοντα γαμπρό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top