«Στον Θέμη δεν με εκνευρίζει τίποτα...»

Πώς θα είναι το νυφικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

«Στον Θέμη δεν με εκνευρίζει τίποτα...»

«Ο Θέμης ήταν ο άνθρωπος που με έκανε να οραματιστώ τον εαυτό μου να μοιράζεται την ζωή του με έναν σύντροφο, που με έκανε να φανταστώ τον εαυτό μου μανούλα και το κυριότερο, αυτός που με έκανε να πιστέψω ότι μπορώ να είμαι μαζί του για πάντα. Ο Θέμης είναι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος που δεν μπορώ καν να σκεφτώ αν υπάρχει κάτι που με εκνευρίζει πάνω του. Ακόμα και όταν τσακωνόμαστε, είναι για ασήμαντους λόγους. Εκεί που του γκρινιάζω καμιά φορά είναι όταν ξεκινάμε να δούμε καμιά ταινία στην τηλεόραση και επειδή είναι πολύ κουρασμένος τον παίρνει ο ύπνος, με αποτέλεσμα να την βλέπω μόνη μου τελικά!», εξομολογείται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει μάλιστα εάν μαγειρεύει και κυρίως τι στον μέλλοντα σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο: «Δεν θα σου πώ ψέματα ότι μαγειρεύω κάθε μέρα, αλλά απολαμβάνει ιδιαίτερα την μαγειρική μου και μάλιστα κατά καιρούς κολλάει με διάφορα φαγητά και θέλει να του τα φτιάχνω συνέχεια. Τον χειμώνα του έφτιαξα πρώτη φορά κοτόσουπα όταν ήταν άρρωστος και μετά μου την ζητούσε κάθε εβδομάδα. Του αρέσει πολύ το κοτόπουλο που φτι��χνω με ρύζι και μανιτάρια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο χοιρινό με μαρινάδα πορτοκαλιού και λεμονιού».

Πώς είναι τελικά το νυφικό της Σταματίνας, που παντρεύεται στις 25 Ιουνίου στο Κτήμα Νάσιουτζικ; «Είμαι μια πολύ χαλαρή νύφη και είναι ένας πολύ χαλαρός γαμπρός. Δεν έτρεξα για παράδειγμα σε δέκα μαγαζιά για να βρω το νυφικό. Μπορώ να σου πω ότι δεν μου πήρε περισσότερο από δέκα λεπτά για να το διαλέξω. Είχα επιλέξει τρία που μου άρεσαν και αυτό στο οποίο κατέληξα ήταν το τρίτο που δοκίμασα. Ήθελα να θυμίζει παραμύθι και το βρήκα στην Vera Wang. Είναι λευκό, ρομαντικό, με μακρύ πέπλο. Όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη με το νυφικό, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αρέσει πολύ στον άντρα μου. Περιττό βέβαια να σου πώ ότι η μαμά μου και η αδελφή μου συγκινήθηκαν πολύ όταν με είδαν ντυμένη νύφη!», λέει προσθέτοντας ότι όλα στον γάμο της θα είναι πολύ λιτά, χωρίς κάτι εξεζητημένο ή υπερβολικό.

Απαντά, τέλος, στο πώς διαχειρίζεται τις ανάγκες της, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό Alter: «Δεν θέλω να πω ψέματα και να είμαι αχάριστη, γιατί εγώ δεν αντιμετώπισα θέμα επιβίωσης, όπως δεκάδες άλλοι εργαζόμενοι με υποχρεώσεις και δάνεια που δεν μπορούσαν να περιμένουν πολύ. Είχα δίπλα μου έναν σύντροφο που με στήριξε σε αυτή την δύσκολη στιγμή, εκτός από ψυχολογικά και πρακτικά. Ωστόσο, ομολογώ, ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο στα 29 μου, όταν έχω μάθει να καλύπτω μόνη μου τις ανάγκες μου, να με χαρτζιλικώνει ο άνθρωπός μου». (Πηγή: ΟΚ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top