«Πέρασα μία εποχή που ζούσα σαν... καλόγρια»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου για όλους και για όλα

«Πέρασα μία εποχή που ζούσα σαν... καλόγρια»

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Ελένης Τσαλιγοπούλου τιτλοφορείται «Τα-ρι-ρα». Όταν της ζητούν να αποκρυπτογραφήσει τον τίτλο, απαντά ότι είναι σαν τις νότες που ψιθυρίζουμε σε στιλ «τρα-λα-λα», όταν θέλουμε να τραγουδήσουμε κάτι. Και αποτελεί την αισιόδοξη απάντησή της στην δύσκολη εποχή που περνά η χώρα.

«Όλα αυτά που κάναμε και βιώσαμε έφεραν ένα φαύλο κύκλο και το ένα λάθος μετά το άλλο. Νομίζω ότι όλα αυτά συνέβησαν για λόγους όχι ουσίας ή ανάγκης, αλλά γενικής αυθαιρεσίας. Πρέπει να συνηθίσουμε σε έναν άλλο τρόπο ζωής. Όχι ότι είναι και το πιο εύκολο βέβαια. Μην κοροϊδευόμαστε, έγιναν τρομερά λάθη από όλους μας. Άλλωστε και εξαιτίας αυτών υπάρχουν σήμερα πολλοί αληθινά φτωχοί άνθρωποι».

Η ερμηνεύτρια μετρά 25 χρόνια καριέρας στο τραγούδι, πολλές επιτυχίες και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Για πρώτη ίσως φορά αποκαλύπτει ότι τα πρώτα χρόνια που τραγουδούσε, η εταιρεία της δεν θεωρούσε εμπορικό το όνομά της, με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να χρησιμοποιεί το «Ελενίτσα Τσαλιγοπούλου». Κάτι που κάποια στιγμή άλλαξε και επανήλθε το Ελένη. Μιλά επίσης για τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν στο λαϊκό τραγούδι. «Χρειάζεται εξέλιξη, να γίνει, με έναν άλλο τρόπο, σημερινό. Πρέπει να υπάρξει ένας άλλος κώδικας προσέγγισης. Άλλωστε και ο κόσμος έχει αλλάξει πια». Έχει λόγο ύπαρξης το λαϊκό τραγούδι; «Φυσικά. Έχουμε ως λαός και ως παράδοση τόσο ωραία στοιχεία , που μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Κρίμα δεν είναι να τα αφήσουμε;»

Κάποια στ��γμή και μετά από πολλά χρόνια, η τραγουδίστρια έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. «Πέρασα μια εποχή που ζούσα σαν καλόγρια, με πολλά κόμπλεξ. Βέβαια ήταν και η εποχή τέτοια, που δεν επέτρεπε να κάνουμε κάποιες εξωτερικές αλλαγές, τουλάχιστον στον χώρο του τραγουδιού που ήμουν εγώ. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι είμαι μια ωραία γυναίκα. Και ότι είναι επίσης ωραίο να σε θαυμάζουν. Αρκεί όλο αυτό να μην «κατατροπώνει» την αληθινή αξία του ανθρώπου», δήλωσε γι’αυτό.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι πολύ ξεκάθαρη ως προς την προβολή της προσωπικής ζωής αλλά και της οικογένειας του κάθε ανθρώπου. «Εγώ προσωπικά αναρωτιέμαι πώς αντέχουν κάποιοι άνθρωποι να το κάνουν αυτό. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ισως δεν μπορούμε να σκεφτούμε, δεν μπορούμε να ζήσουμε, ή να ονειρευτούμε. Οπότε ας δούμε πόσο γελοίοι είναι κάποιοι άλλοι…» (Πηγή: ΕΓΩ Weekly)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top