Τελικά σε ποιον μοιάζει ο Γιάννης Λιάγκας;

Διίστανται οι απόψεις για το νέο μέλος της οικογένειας

Τελικά σε ποιον μοιάζει ο Γιάννης Λιάγκας;

Ευχές και δώρα από αγαπημένα της πρόσωπα δέχεται η Φαίη Σκορδά, η οποία από το απόγευμα της Τρίτης (19/04) νοσηλεύεται σε σουίτα του εβδόμου ορόφου του μαιευτηρίου Γαία. Ο Λιάγκας junior απολαμβάνει την φροντίδα και τα χάδια της ευτυχισμένης μανούλας, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 250 γραμμαρίων και έκανε πράξη την επιθυμία της να γεννήσει φυσιολογικά.

«Ο μικρός Γιάννης ήρθε στη ζωή στις έξι παρά τέταρτο. Ηταν περίπου 3.5 κιλά, συγκεκριμένα 3.250. Αφήσαμε τον Γιώργο να κόψει τον ομφάλιο λώρο και ειδικά εκείνη την στιγμή, ο ίδιος αισθάνθηκε μεγάλη συγκίνηση», δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Φαίης Θάνος Παράσχος.

Η Φαίη ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό και ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει από την αρχή την επιθυμία να ζήσει μαζί της την στιγμή της γέννησης του παιδιού τους.

«Η Φαίη επέμενε να γεννήσει φυσιολογικά και έτσι έγινε. Όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικότατα και πολύ καλά. Το παιδάκι είναι υγιέστατο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του μαιευτηρίου Γαία Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος.

Όσο για το σε ποιον μοιάζει τελικά το μωρό; Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας υποστηρίζει ότι το μωρό μοιάζει στον ίδιο, αλλά η μητέρα της Φαίης λέει ότι ο μπέμπης μοιάζει στην μαμά του! Κάτι που είχε υποστηρίξει νωρίτερα και ο γυναικολόγος της.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη ραδιοφωνική του εκπομπή, η ζωή του άλλαξε όταν παντρεύτηκε την Φαίη και αλλάζει ακόμη περισσότερο τώρα, καθώς προτεραιότητά τους θα είναι μόνο το παιδί.

Η Ελενα Κατραβά, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Στάθης Παπούλιας και ο Δημητρης Ουγγαρεζος είναι μόνον λίγοι από τους δεκάδες φίλους και γνωστούς που έχουν επισκεφτεί την μαμά και το νεογέννητο στο μαιευτήριο. Εμείς να τους ευχηθούμε για μια ακόμη φορά να τους ζήσει το μωράκι και να είναι πάντα τυχερό και ευτυχισμένο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top