«Στην μπανιέρα δεν κάθομαι ποτέ, μόνο όρθια κάνω μπάνιο...»

Το μάθαμε κι αυτό...

«Στην μπανιέρα δεν κάθομαι ποτέ, μόνο όρθια κάνω μπάνιο...»

Οι αποκαλύψεις στον Καφέ με την Ελένη συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά, το πάνελ της βασίλισσας και φυσικά η ίδια ανέλυσαν το πόσο εμμονικοί είναι με το θέμα των μικροβίων και της καθαριότητας αλλά και πόσο απολυμαίνουν τα πάντα προτού ακουμπήσουν οποιαδήποτε επιφάνεια, ιδίως εάν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

Η κουβέντα έφθασε στο κεφάλαιο μπανιέρα: «Α, εγώ στην μπανιέρα δεν κάθομαι ποτέ», είπε η Ελένη και όταν συνεργάτιδά της την ρώτησε τι κάνει όταν βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο, εκείνη απάντησε: «Δεν κάνω μπάνιο στην μπανιέρα, μόνο στην ντουζιέρα μπαίνω… όρθια!»

Αρχικά, οι υπόλοιποι έμειναν με το στόμα ανοικτό. Καλά είναι δυνατόν να μην έχει χαλαρώσει στην μπανιέρα σαν άνθρωπος κι αυτή, αγκαλιά με τα αιθέρια έλαια και τα άλλα διάφορα που βοηθούν το σώμα να ξεφύγει από την καθημερινότητα; Αυτό την ρώτησαν, αλλά η Ελένη είχε έτοιμη την απάντηση και δεν καθυστέρησε καθόλου να την δώσει: «Είστε καλά; Ποτέ δεν θα είχα χαλαρώσει μετά. Τρεις μήνες θα με ψάχνανε μετά να δούν μήπως έχω κανένα μικρόβιο; Μήπως μου έχει μείνει κάτι; Με κυνηγάει κανένα μικρόβιο;»

Η αρτηριοσκλήρωση σε όλο της το μεγαλείο. Δεν το λέμε εμείς, η ίδια η Ελένη το λέει. Μην σας πώ ότι αποκάλυψε και ότι για να πιάσει χερούλι πόρτας βάζει χαρτί για να μην έλθει σε επαφή το δέρμα με το μικρόβιο που έχει στρογγυλοκαθίσει επάνω στο πόμολο. Τι να πει κανείς; Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει καλύτερο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top