Πού θα κάνουν Πάσχα οι επώνυμοι;

Μάθετε πού θα κάνουν Ανάσταση και πού θα σουβλίσουν αρνί!

Πού θα κάνουν Πάσχα οι επώνυμοι;

Πού θα κάνουν Ανάσταση οι επώνυμοι; Πού θα σουβλίσουν το αρνί; Και πού θα… χωνέψουν από το φαγοπότι; Ιδού όλες οι απαντήσεις!

Πάσχα με τους γονείς της στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής θα κάνει η Κατερίνα Καραβάτου, που βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της: «Θα ήθελα πολύ να περάσω το Πάσχα με τους γονείς μου. Εύχομαι να μην χρειαστεί να παραμείνω στην Αθήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πέντε μηνών έγκυος είναι και η Δέσποινα Καμπούρη: «Είμαστε καλεσμένοι σε φίλους στο Πήλιο και θα βρισκόμαστε εκεί το Πάσχα».

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δεν σκοπεύει να αφήσει κανένα παραπονεμένο. «Κάποιες μέρες θα βρεθώ με την οικογένειά μου και κάποιες θα ταξιδέψω στην Τζια με τους φίλους μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην Θεσσαλονίκη θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα η Εύα Καϊλή. «Προγραμματίζω κι αυτή την χρονιά να περάσω το Πάσχα με την οικογένειά μου στο σπίτι μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου».

Παραδοσιακά θα γιορτάσει η Λίνα Σακκά, η οποία θα πάει στην Μεσσηνία. «Θα είμαι στην Καλαμάτα στο χωριό του πατέρα μου. Θα γιορτάσουμε παραδοσιακό Πάσχα με όλους τους συγγενείς μου».

«Είμαι καλεσμένη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και θα βρίσκομαι στην Μεγαλόνησο μαζί με τις συμπαίκτριές μου στο βόλεϊ, με τις οποίες και θα κάνουμε προπονήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα έλθει και η οικογένειά μου για να περάσουμε καλά όλοι μαζί», δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που βρίσκεται στην Κύπρο.

Στην Σκιάθο με τους φίλους του θα βρίσκεται ο Γιάννης Σπαλιάρας. «Αυτή τη χρονιά θα βρίσκομαι στην Σκιάθο με τους φίλους μου».

Οσο για τον Μέμο Μπεγνή; «Αν και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα θα βρίσκομαι στην Κύπρο για τα γυρίσματα του σήριαλ Πανσέληνος, θέλω να επιστρέψω εγκαίρως στην Ελλάδα και να περάσω το Πάσχα στα Ζαγοροχώρια που αγαπώ ιδιαίτερα».

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Το Πάσχα θα το περάσω με δικούς μου ανθρώπους στην Αράχοβα», χωρίς να διευκρινίζει εάν θα βρίσκεται μαζί της και ο αγαπημένος της Νικηφόρος Χαραγκιώνης.

«Είμαι καλεσμένος σε φίλους μου στην Πάρο και θα βρίσκομαι εκεί». Τα λόγια ανήκουν στον Σάκη Μπουλά, ο οποίος μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του θέλει να ξεκουραστεί.

Χριστίνα Παππά: «Είμαι καλεσμένη στο σπίτι καλού φίλου στο Πόρτο Χέλι και μάλλον θα είμαι εκεί». «Αυτό το Πάσχα θα το περάσω με τους γονείς μου. Θα κάνω Ανάσταση στην Δράμα, στο πατρικό μου» λέει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα είναι στην ��ρήτη: «Εδώ και είκοσι χρόνια, εκεί κάνω Πάσχα και περνάω υπέροχα. Μαζί μου θα είναι και ο γιος μου Αλκιβιάδης». Όλη την ήπειρο θα γυρίσει με την γυναίκα του Σοφία Παυλίδου ο Χρήστος Φερεντίνος. Κέρκυρα «ψήφισε» για φέτος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενώ εντός Αττικής προκειμένου να ξεκουραστεί, θα μείνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Χριστίνα Παππά: «Είμαι καλεσμένη στο σπίτι καλού φίλου στο Πόρτο Χέλι και μάλλον θα είμαι εκεί».

Πηγή: People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top