Γνωστός ηθοποιός παραδέχεται: «Είμαι μαμάκιας!»

«Ο πατέρας μου δεν ήταν δίπλα μας»

Γνωστός ηθοποιός παραδέχεται: «Είμαι μαμάκιας!»
Ο Ορέστης Τρίκας υποδύεται τον «Νικόλα», τον ετεροθαλή αδερφό της «Ελπίδας» στη «Ζωή της Άλλης». Το γιο που θα έκανε τα πάντα για τη μητέρα του και την αγαπά πολύ. Αυτό όμως δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς ο ηθοποιός μεγάλωσε με τη μητέρα του επειδή ο πατέρας του τους εγκατέλειψε όταν εκείνος ήταν μόλις τεσσάρων χρονών.

«Είμαι ο κλασικός μαμάκιας» λέει όλο περηφάνια, και εξηγεί το λόγο: «Ο πατέρας μου δεν ήταν δίπλα μας. Τον έβλεπα μια-δυο φορές το μήνα όποτε μπορούσε κι εκείνος. Ήταν λίγο δύσκολη η επαφή μας. Έκανε τη ζωή του, είχε απομακρυνθεί, υπήρχαμε γι΄αυτόν όποτε μας θυμόταν».

Προστάτης τους ήταν η μητέρα τους που έκανε μέχρι και τρεις δουλειές για να μεγαλώσει εκείνον και τον αδερφό του: «Η μάνα μου ήταν ήρωας. Πολύ την αγαπάω. Για να μας μεγαλώσει, θυσίασε την προσωπική ζωή της». Μάλιστα όπως λέει την χαίρεται που πήρε τη δύσκολη αυτή απόφαση για το καλό των παιδιών της: «λέω καλύτερα που μεγάλωσα έτσι. Αν είχαμε τέτοιο πρότυπο πατέρα, δεν ξέρω πως θα είχαμε καταλήξει σαν παιδιά».

Παρόλο που μικρότερος στεναχωριόταν, πια έχει συγχωρέσει τον πατέρα του και δεν έχει επηρεαστεί από τα βιώματα του: «Με τις σχέσεις μου κάνω πάρα πολύ focus. Δίνομαι, είμαι πιστός, κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, δεν είμαι μπερμπάν��ης».

Άλλωστε τα "μαθήματα ζωής" τα έχει πάρει, με μεγαλύτερο αυτό πριν τέσσερα χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας του αλλά η μητέρα του ήταν δίπλα και του στάθηκε.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ορέστη Τρίκα στην Τατιάνα Στεφανίδου…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top