Τι να φορέσετε τη βραδιά της Ανάστασης στο χωριό, το νησί ή την πόλη

Τα… SOS για μία εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις

Τι να φορέσετε τη βραδιά της Ανάστασης στο χωριό, το νησί ή την πόλη

Προτάσεις για μία άψογη εμφάνιση τη βραδιά της Ανάστασης, αλλά και μικρά μυστικά για να αποφύγετε τις στιλιστικές «παγίδες», παρουσίασε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εάν έχετε επιλέξει να γιορτάσετε στο χωριό, ένα κομψό φόρεμα και μία ανοιξιάτικη καπαρντίνα σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κόκκινο αξεσουά�� λόγω της ημέρας, αλλά μην το παρακάνετε. Δεν ντυνόμαστε σαν… αβγό, επειδή είναι Πάσχα.

Όσες βάλετε πλώρη για κάποιο νησί, ξεχάστε το «τακ τακ τα τακουνάκια στο τσιμέντο στα πλακάκια», γιατί σίγουρα θα περάσετε δύσκολες στιγμές. Τολμήστε άνετα παπούτσια και ένα ανάλαφρο σύνολο, που θα σας προστατεύει όμως από τους ανέμους και την υγρασία της θάλασσας.

Ένα κλασικό σακάκι, κατά προτίμηση γκρι και ένα σικ φόρεμα είναι η πρόταση για τη βραδιά της Ανάστασης στην πόλη. Προσοχή, μην ντυθείτε σαν να πηγαίνετε στη δουλειά ή για καφέ…

Και τέλος να θυμάστε, διακριτικό μέικ απ και χτένισμα. Κρατείστε το μαλλί και μακιγιάζ-υπερπαραγωγή, για κάποια νυχτερινή έξοδο ή κοινωνικό γεγονός. Άντε και καλή Ανάσταση…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top