Πατέρας Τ. Σαμαρά: «Από τα τρία χτένιζε τις κούκλες του»

Στα 16 δούλευε οικοδομή!

Πατέρας Τ. Σαμαρά: «Από τα τρία χτένιζε τις κούκλες του»

Αν νομίζετε πως ο Τρύφωνας Σαμαρας έχει πιάσει μόνο τσατσάρα και ψαλίδι κάνετε λάθος.. O Τρύφωνας στα 16 του δούλευε στην οικοδομή! Ναι καλα διαβάσατε μια μέρα ο πατέρας του τον πήρε μαζί του για να δει πως βγαίνει το μεροκάματο.

Κάθε πρωί έβαζε τη στολή της εργασίας του και πήγαινε στην οικοδομή με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, αν δούλευε βεβαια δεν ξέρουμε αφού ο πατέρας του αφήνει να εννοηθεί πως ούτε το πηλοφόρι έπιασε ούτε και το μυστρί.. Τώρα αν έπιασε καμιά μπατανόφουρτσα δεν το ξερουμε…

Ο κομμωτής βέβαια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο σήκωμα των τενεκέδων.. γι’αυτό και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σκληρή εργασία«δεν μπορούσε να σηκώσει ένα τενεκέ με χώμα και παραπονιότανε πως είναι βαρύς»τόνισε ο πατέρας του.

Εδώ δεν μπορεί να σηκώσει την παρτενέρ του στο χορευτικό ριάλιτι, τοντενεκέ θα σήκωνε που είναι και πιο βαρύς..άλλωστε ο Τρύφωνας από μικρός ήξερε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει :«Ο γιος μου χτένιζε τις κούκλες του από τριών χρονών» τόνισε ο πατερας του και συνέχισε: «Έβλεπε τη μητέρα του που χτένιζε και έλουζε τις φίλες της και του άρεσε πολύ. Από τριών χρονών ήξερε ότι του άρεσε αυτό».

Ο Θεοχάρης Σαμαράς στη συνέντευξή του ρίχνει τα βέλη του σε όσους σχολιάζουν αρνητικά τις επιδόσεις του Τρύφωνα στο χορό.«Μπορεί να μην το δείχνει όμως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και πληγώνεται» τονίζει ο πατέρας του κομμωτή και συνεχίζει «Κάνει μεγάλη προσπάθεια στο χορό και ο κόσμος τον αγαπάει».

Ο μπαμπάς του Τρύφωνα δεν τον πιέζει να νοικοκυρευτεί και να του κάνει εγγονάκια,καθώς όπως λέει ο κομμωτής δε θέλει κανένας να επεμβαίνει στα προσωπικά του. Ωστόσο τονίζει πως η κοπέλα με την οποία χορεύει ο Τρύφωνας, είναι πολύ όμορφη.

Είναι που δεν τον πιέζει να αποκατασταθεί...

Δείτε τον απολαυστικό πατέρα του Τρύφωνα στο "Super Star"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top