Μπήκε στο μαιευτήριο η Φαίη Σκορδά!

Γεννάει το απόγευμα - τι είπε ο γιατρός της στο star.gr

Μπήκε στο μαιευτήριο η Φαίη Σκορδά!

πρώτη ανάρτηση: 19-04-2011, 12:42

Tο απόγευμα θα έρθει στον κόσμο ο Λιάγκας junior καθώς η Φαίη Σκορδά μπήκε στο μαιευτήριο σήμερα στις επτά το πρωί! Όπως είπε στο star.gr ο γιατρός της παρουσιάστριας, όλα κυλούν ομαλά.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο μαιευτήριο «Γαία», έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Λιάγκα και έναν φίλο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία του τοκετού έχει ήδη ξεκινήσει, αφού ο γιατρός της, Ανδρέας Παράσχος, της έχει βάλει ορό για να την πιάσουν τεχνητοί πόνοι.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι στο πλευρό της από την ��ρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή είναι μαζί της στην αίθουσα», είπε ο κ. Παράσχος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το star.gr. Παράλληλα, πρόσθεσε πως στο μαιευτήριο βρίσκονται και οι γονείς της Φαίης που έχουν έρθει από το Κιλκίς, ενώ η παρουσιάστρια δεν έχει άγχος.

Σημειώνουμε πως εδώ και περίπου μία εβδομάδα, το ζεύγος Λιάγκα δεν πήγαινε ούτε στο… πλατό χωρίς το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα για τα γεννητούρια!

Τέλεια το είχε κανονίσει το ραντεβού της η Φαίη Σκορδά, αφού λόγω της απεργίας των τεχνικών δεν μεταδόθηκε η εκπομπή της.

Το star.gr θα σας ενημερώνει αμέσως για κάθε νεότερο!


Δείτε την χθεσινή συζήτηση της Βίκυς Παγιατάκη με την Φαίη Σκορδά, όπου η αστρολόγος προέβλεψε -αφήνοντας και ένα παραθυράκι ανοιχτό- ότι η Φαίη θα γεννήσει σήμερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top