Κορινθίου: «είναι δύσκολο να πείσω το παιδί μου ότι δεν χωρίζω»

Τι λέει για τις φήμες χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη

Κορινθίου: «είναι δύσκολο να πείσω το παιδί μου ότι δεν χωρίζω»

«Και να το διαψεύσω πάλι θα το πούνε! Δύο μήνες τώρα... είναι γελοίο!», είπε η Μαρία Κορινθίου για τις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Γιάννη Αϊβάζη. Όπως πρόσθεσε, είναι δύσκολο να διαψεύσει όσα γράφονται και λέγονται και να πείσει την κορούλα της γι’ αυτό.

Καλεσμένη στην «Πρωινή Μελέτη», η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού. «Όταν κάτι ��εν ισχύει και έχεις ένα παιδί, πώς θα του το περάσεις; Αυτό με θυμώνει», είπε.

«Είμαι ευτυχισμένη, αφοσιωμένη και απόλυτα ολοκληρωμένη με την οικογένειά μου. Όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό μια μέρα να τσακωθείς με τον άνδρα σου, να υπάρχουν εντάσεις, να έχεις νεύρα», συνέχισε η Μαρία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι φήμες να ξεκίνησαν επειδή δεν συνηθίζει να βγαίνει έξω μαζί με τον σύζυγό της.

Η ηθοποιός, πάντως, τόνισε πως δεν θα αλλάξει τρόπο ζωής προκειμένου να σταματήσουν να γράφουν και να λένε για επικείμενο χωρισμό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

«Αν φτάσουν σε σημείο που θεωρώ ότι απειλεί την οικογενειακή μου γαλήνη και προσπαθούν να μπουν μέσα στην οικογένειά μου, θα κινηθώ νομικά. Αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα λόγος», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top