Καίτη Γαρμπή: «δεν θα γίνω καρικατούρα του εαυτού μου»

Η πρώτη δίαιτα, οι πλαστικές επεμβάσεις και ο νέος δίσκος

Καίτη Γαρμπή: «δεν θα γίνω καρικατούρα του εαυτού μου»

«Έκανα για πρώτη φορά δίαιτα στη ζωή μου», εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή και μιλά για την σχέση που έχει με την εξωτερική της εμφάνιση. Παράλληλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διστάζει να παραδεχθεί πως κάνει κάθε φυσική θεραπεία και απορρίπτει κατηγορηματικά το χειρουργικό νυστέρι!

Η Καίτη άνοιξε την καρδιά της στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος», όπου μίλησε για την αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά της, τις φήμες περί οικονομικής κατάρρευσης και την πιθανότητα μετακόμισης στο εξωτερικό.

«Κάποιες τελευταίες φωτογραφίες μου όπου είχα πάρει μερικά κιλά δε με έκαναν να πετάξω από χαρά», λέει γελώντας η Καίτη και περιγράφει την... μεγάλη απόφαση: «έκανα λοιπόν για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά δίαιτα και επανήλθα στα κανονικά μου. Όσο για τις επεμβάσεις, δεν είναι κάτι που θα έκανα ποτέ. Αξιοποιώ κάθε θεραπεία που βασίζεται σε φυσικές αρχές. Ποτέ δε θα έβαζα νυστέρι πάνω μου. Πρώτον, γιατί το φοβάμαι και δεύτερον γιατί δε θέλω να γίνω η καρικατούρα του εαυτού μου. Θέλω τις εκφράσεις μου, το βλέμμα μου και όχι μια ανέκφραστη όψη».

Για ακόμα μία φορά, η τραγουδίστρια επαναλαμβάνει πως δεν φεύγουν οικογενειακώς την Ε��λάδα και η δήλωση του Διοσύνη Σχοινά (στο ίδιο ένθετο) αφορούσε ένα μελλοντικό του όνειρο. «Ο Διονύσης είναι λίγο πλακατζής και extreme όταν μιλάει. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπουμε την Ελλάδα, ειδικά τώρα που είμαστε και οι δυο σε πολύ δημιουργική φάση επαγγελματικά. Εκείνος το έχει όντως όνειρο να μεταναστεύσουμε κάποια στιγμή οικογενειακώς, αλλά έχουμε χρόνο για τέτοιες ανατροπές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θεωρώ τόσο γελοίο να απολογούμαι για λεφτά που έβγαλα μέσα από τη δουλειά μου. Ούτε έκλεψα, ούτε δανείστηκα, ούτε εξαπάτησα κανέναν! Πούλησα πριν από καιρό ένα σπίτι, για όνομα του Θεού! Μπορεί να πούλησα αυτό το κάποιο σπίτι και να πήρα 10 άλλα. Σημαίνει κάτι αυτό;», λέει η Καίτη και ξεσπά εναντίον εκείνων που συνεχίζουν να μιλούν για τα οικονομικά της, ρίχνοντας «σκιές» στα επαγγελματικά της βήματα.

Η Καίτη συνεργάζεται ξανά δισκογραφικά με τον Νίκο Αντύπα, στον δίσκο «Πάζλ», που κυκλοφόρησε αρχικά μέσω Ίντερνετ και πριν από λίγες ημέρες στα δισκοπωλεία. «Δεν αποποιούμαι ότι έχω κάνει έως τώρα, τα τελευταία χρόνια όμως έγινε πολύ μεγάλη η ανάγκη μου για αλλαγή. Έτσι, ο Θεός μου έφερε στον δρόμο μου τον Νίκο Αντύπα, που έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα. Να πω πράγματα πιο ψαγμένα, τόσο στους στίχους, όσο και στην μουσική και να κινηθώ σε διαφορετικούς χώρους», αναφέρει η ίδια.

Aκούσε το νέο τραγούδι της Καίτης, «Πάζλ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top