«Φτιάξαμε δεύτερο σπίτι για να κάνουμε πιο άνετα σεξ...»

Περί ορέξεως...

«Φτιάξαμε δεύτερο σπίτι για να κάνουμε πιο άνετα σεξ...»

Θυμάστε που σας είπαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ότι η Courteney Cox χώρισε τον άντρα της γιατί δεν άντεχε το πολύ σεξ; Ε, καμία σχέση. Η Cindy Crawford δεν βλέπει την ώρα και την στιγμή να γυρίσει σπίτι της για να χαρεί τον σύζυγό της, με την μικρή λεπτομέρεια ότι έχει στα «πόδια» της και τα δύο τους παιδιά.

Γιατί όταν ένα ζευγάρι έχει αποκτήσει παιδιά, αλλά θέλει να εξακολουθήσει να ζει τον έρωτά του έχει ένα πρόβλημα. Πώς να κάνει αυτά που θέλει χωρίς… αυτόπτες ή ακόμη και αυτήκοους μάρτυρες; Ιδού η απορία. Η Cindy Crawford με τον Randee Gerber βρήκαν την λύση και αποκάλυψαν ότι έχουν φτιάξει ένα ειδικό σπίτι στο οποίο καταφεύγουν, όταν θέλουν να μείνουν οι δυο τους.

Όπως δήλωσε το πρώην σούπερ μόντελ, το σπίτι είναι κοντά στην παραλία και είναι κατάλληλο για ερωτική φωλιά. «Δεν το κανονίζουμε. Έχουμε ένα μικρό σπίτι σαν ξενώνα στην παραλία. Είναι σαν καταφύγιο», αποκάλυψε η Crawford, που αποκάλυψε κιόλας ότι τα παιδιά της την έχουν πιάσει κιόλας με τον άντρα της πάνω στο σεξ! Τώρα να πούμε ότι αυτό είναι κάτι καλό, θα πούμε ψέματα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top