Mανώλης Κονταρός:«Σε κάνα δυο μήνες θα περπατάω»

«Ήδη έχω ξεκινήσει και σηκώνομαι»

Mανώλης Κονταρός:«Σε κάνα δυο μήνες θα περπατάω»
Τέσσερις μήνες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή και να τον καθηλώσει στο αναπηρικό κροσάκι, ο Μανώλης Κονταρός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα.

«Είμαι καλά», λέει πλέον ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αν και «τις πρώτες 2-3 μέρες ήταν όλα μαύρα γύρω μου. Μετά είπα θα το παλέψω». Έχοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και την πίστη στο θεό να τον συντροφεύει, πιστεύει ότι «ο θεός μου το έστειλε και ο θεός θα με σηκώσει. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν».

Με λόγια που συγκλονίζουν λέει: «Είναι μεγάλο πράγμα να μπορείς να λειτουργήσεις σε όλα τ΄άλλα και να μην μπορείς να περπατήσεις. Όταν δεν φταις πουθενά και έρχεται ο άλλος και σου καταστρέφει τη ζωή, είτε το’ θελε είτε δεν το ‘ θελε, είναι αμαρτία από το θεό».

Μετά το ατύχημα του έμεινε ένα μήνα στον «Ευαγγελισμό» ενώ τους τρεις τελευταίους μήνες νοσηλεύεται σε ειδική κλινική στη Γερμανία: «Η οικονομική καταστροφή ήτανε μεγάλη, αλλά σε μένα δεν φάνηκε γιατί υπήρξε ένας άνθρωπος που μου είπε “το μόνο που δεν θα σκεφτείς είναι αυτό” και έτσι τουλάχιστον μπορώ να ζω αξιοπρεπώς την περιπέτεια μου αυτή».

Το μόνο που δεν έχει καταφέρει είναι «να περπατήσω, αλλά θα γίνει και αυτό. Αφού μας έτυχε, θα το παλέψουμε». Ωστόσο νιώθει τυχερός που τουλάχιστον κατάφερε να σωθεί η ζωή του: «Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπερπατήσω και απ΄ότι λένε οι γιατροί η εξέλιξη μου είναι τέτοια που σε κάνα 2 μήνες θα περπατάω. Ήδη έχω ξεκινήσει και σηκώνομαι».

Υπόδειγμα θάρρους και δύναμης, δηλώνει ότι «στα γενέθλια μου θα είμαι στην Κρήτη και θα είμαι όρθιος. Μέσα από αυτή την ιστορία θα βγω πιο δυνατός, πιο σοφός και πιο χρήσιμος στην κοινωνία». Άλλωστε τα τραγούδια που έγραψε μετά την περιπέτεια της υγείας του, «είναι με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας, δύναμης και ελπίδας».

Με τη δουλειά του δηλώνει «ερωτευμένος» αν και όπως λέει πλέον συνειδητοποιημένος, «όποια εξέλιξη και να έχω στην υγεία μου, δεν θα σταματήσω να την κάνω. Θα ασχοληθώ πιο πολύ με την οικογένεια, την υγεία μου και τα παιδιά μου. Αλλά και τον Μανώλη. Και αυτόν τον είχα παραμελήσει».

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά ο Μανώλης Κονταρός, στην εκπομπή «Super Star»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top