Ελεονώρα Μελέτη: «το φιλί με τον Ηλία ήταν δική μου έμπνευση»

Γιατί φίλησε on air έναν από τους συνεργάτες της;

Ελεονώρα Μελέτη: «το φιλί με τον Ηλία ήταν δική μου έμπνευση»

Διευκρινήσεις για το φιλί με τον παρτενέρ της στο «Dancing With The Stars» έδωσε μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, που δεν δίστασε να φιλήσει και έναν... συνεργάτη της, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό! «Το φιλί ήταν δική μου έμπνευση», είπε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας πρώτη φορά φιλήθηκαν στην πρόβα τζενεράλε.

«Αυτά τα φιλιά τα κάνετε πρόβες;» ρώτησαν την Ελεονώρα οι συνεργάτες της και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν και να πειράζουν την παρουσιάστρια. Τότε ήταν που η Ελεονώρα φίλησε τον Γιώργο Κασπίρη που καθόταν δίπλα της! «Το δικό μας φιλί ήταν διεκπεραιωτικό, ενώ με τον Ηλία...», είπε ο συνεργάτης της.

Απαντώντας σοβαρά στα σχόλια, η παρουσιάστρια ρώτησε: «από όλα όσα είδατε αυτό σας έμεινε; Η τεχνική δεν σας άρεσε;», ρώτησε, αλλά τα πειράγματα δεν σταμάτησαν!

«Στις πρόβες δεν ακουμπούσαμε τα χείλη μας. Στην πρόβα τζενεράλε φιληθήκαμε πρώτη φορά. Το φιλί ήταν δική μου έμπνευση! Εγώ έτσι φιλάω τις φίλες μου το πρωί, όταν πηγαίνω για καφέ», κατέληξε η Ελεονώρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top