Δείτε την Μανωλίδου να χορεύει... «gazolina»!

«Ξεπατώθηκα», δήλωσε η παρουσιάστρια

Δείτε την Μανωλίδου να χορεύει... «gazolina»!

Mπαλαρίνα για τα καλά φαίνεται πως έχει γίνει η Ευγενία Μανωλίδου, που χορεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί! Μέχρι και στους ρυθμούς του... «gazolina» λικνίστηκε η παρουσιάστρια, που αργότερα αναφώνησε «ξεπατώθηκα» ως άλλος Τρύφωνας Σαμαράς!

Ντυμένη με ροζ ραντάκι και κόκκινο παντελόνι, η παρουσιάστρια έδωσε ρεστιάλ χορού, αν και σε κάποιες περιπτώσεις τα βήματα τα έχασε... Κάτω δεν το έβαλε, βέβαια, αφού κοιτούσε τους χορευτές και συνέχιζε απτόητη από το σημείο όπου είχε μείνει!

Η Ευγενία έδωσε το παρών σε εκδήλωση του δήμου Περιστερίου κατά του καρκίνου, όπου δεν παρέλειψε να ανέβει στη σκηνή με τους χορευτές και να δείξει ότι έχει μάθει κι αυτή το κατιτίς της δύο χρόνια τώρα. Αμ πώς! Τζάμπα η συμμετοχή στο «Dancing» και η παρουσίαση του «Daily»;

«Πάω για salsa στο Ennzo De Cuba μαζί με τους salsa sinners», έγραψε η Ευγενίτσα στο Twitter της και λίγο αργότερα μας ενημέρωσε από εκεί πως έμαθε «και zumba και salsa και meringue», ενώ bachata χορεύει μόνο μετά του Άδωνη!

Zumba την είδαμε να χορεύει και στο Περιστέρι, μόνο που μετά από τόσο χορό κουράστηκε η γυναίκα... «κλέβω δικαιωματικά την ατάκα του Τρύφωνα: Ξεπατώθηκα!!! Και μου άρεσε τρελά!», έγραψε στο Twitter.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top