Τα φορέματα της Ζέτας και η σέξι εμφάνιση που συζητήθηκε…

Με τι ντύσιμο την περιμέναμε και τι έβαλε στο Dancing;

Τα φορέματα της Ζέτας και η σέξι εμφάνιση που συζητήθηκε…

Μπορεί όλοι να περιμέναμε να δούμε τη Ζέτα Μακρυπούλια με εντυπωσιακή κίτρινη τουαλέτα (όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερη ανάρτηση) αλλά η ίδια επέλεξε να μας εκπλήξει όλους φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα με σι-θρου πέπλο!

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχε κίτρινο φόρεμα; Η απάντηση είναι πως… φυσικά και υπήρχε και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η Ζέτα δεν το φόρεσε!

Σας μπερδέψαμε ε; Μα και εμείς το ίδιο πάθαμε από την ξανθιά παρουσιάστρια! Βλέπετε η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει να συζητιέται αλλά δε θέλει να διαρρέουν πράγματα για την εμφάνιση της στα live του «Dancing with the stars 2».

Έτσι μετά το ρεπορτάζ του «Superstar» που αποκάλυψε πως ο στυλίστας της Ζέτας πήρε πίσω δύο φορέματα από την ξανθιά παρουσιάστρια αφήνοντας της την κίτρινη τουαλέτα των 7.000 ευρώ, η Ζέτα αποφάσισε να το «απαρνηθεί» για να κάνει εμφάνιση που δεν θα την περιμένει κανείς.

Κάπως έτσι, κατέληξε στο μαύρο φόρεμα με το σι-θρού πέπλο του σημερινού live… Από ένα σημείο και μετά, όμως, της «χάλασε» στον έναν ώμο και της έβγαινε κάτι «περίεργο» σαν επίδεσμος. Τα ωραία πόδια της Ζέτας, πάντως, αναδεικνύονταν μία χαρά…

Δείτε την είσοδο της στην αρχή του σόου...

πρώτη ανάρτηση: 18-04-2011, 00:01

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top