Γνωστή ηθοποιός χώρισε γιατί δεν άντεχε το πολύ σεξ

Κάντε κλικ και μάθετε ποιά είναι!

Γνωστή ηθοποιός χώρισε γιατί δεν άντεχε το πολύ σεξ

Στον χωρισμό λόγω του υπερβολικού σεξ οδηγήθηκε γνωστή ηθοποιός, όπως τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια! Μάλιστα, έκανε την αποκάλυψη σε ραδιοφωνική συνέντευξη, χωρίς να ντραπεί ελάχιστα και παρουσία του πρώην συντρόφου της!

Ο λόγος για την Courteney Cox που πρόσφατα πήρε διαζύγιο με τον David Arquette μετά από 11 χρόνια γάμου. Κι αν μέχρι σήμερα είχαμε μάθει στον χωρισμό λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων ή αγεφύρωτων διαφορών, τώρα μάθαμε και τον χωρισμό λόγω εθισμού στο σεξ!

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί στο στούντιο για την νέα τους ταινία, «Scream 4» και η Cox έβγαλε τα άπλυτα στην φόρα, λέγοντας πως ο πάλαι ποτέ σύζυγός της ήθελε να κάνουν σεξ ακόμα και όταν την παρηγορούσε για τον θάνατο του πατέρα της.

«Ήταν σαν να μου έλεγε "λυπάμαι που πέθανε ο μπαμπάς σου, αλλά μπορούμε να γ*μ*θ**μ*;" Αυτή είναι η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως ο Arquette ήθελε «τρελίτσες» και κατά την διάρκεια οικογενειακού ταξιδιού στην «Disney World»!

Κατά την ηθοποιό, αυτό ήταν το βασικότερο πρόβλημα στην σχέση τους: «δεν μπορούσα να βάλω το χέρι μου πάνω του χωρίς εκείνος να ερεθιστεί», κατέληξε!

Τι έκανε ο 39χρονος πρώην την στιγμή που άκουγε όλα αυτά δεν ξέρουμε. Λέτε να... ερεθίστηκε; Τουλάχιστον δεν ήταν εθισμένος στο... μπότοξ, όπως είχε παραδεχθεί για τον εαυτό της η Cox!

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας των δύο ηθοποιών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top