Πρώτη φορά: Η Μαρία Τσουρή μιλά για τον έρωτά της με μπασκετμπολίστα

«Αν έρθει ο Παναγιώτης στα live θα γίνε χαμός»

Πρώτη φορά: Η Μαρία Τσουρή μιλά για τον έρωτά της με μπασκετμπολίστα

Για το Dancing with the Stars, και την σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο μίλησε στην Real Life η Μαρία Τσουρή.


Η πολίστρια του Dancing, αποκαλύπτει πως από την αρχή ήταν θετική στην πρόταση του Ant1 καθώς για εκείνη ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού είναι ο βασικότερος λόγος που δέχτηκε.


Τονίζει ότι ο χορός είναι δύσκολο πράγμα και παρότι σήμερα είναι το 4ο live, εκείνη ακόμη νιώθει να κομπλάρει… «Δεν μπορώ ��α είμαι τόσο άνετη όσο είμαι στην καθημερινή μου ζωή» λέει.


Σε ότι αφορά στη σχέση με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο και προηγούμενη δήλωσή της ότι δεν πρόκειται να την δει από κοντά να χορεύει στο Dancing, λέει «Θέλω να είναι δίπλα μου αλλά ο Παναγιώτης δεν μπορεί όλο αυτό που συμβαίνει με την δημοσιότητα. Όσο και να λέμε ότι δεν θέλουμε δημοσιότητα, αν έρθει από κοντά ξέρουμε ότι θα γίνει πανικός και δεν υπάρχει λόγος».


Η Μαρία όμως ρωτά την γνώμη του συντρόφου της μετά από κάθε live αλλά όπως σημειώνει η ίδια δεν της κάνει παρατηρήσεις γιατί δεν ξέρει από χορό. Της κάνει όμως πλάκα.

Προσθέτει πως είναι καλύτερο που έχει σχέση με αθλητή καθώς γενικά επιλέγει ανθρώπους που μπορούν να την καταλάβουν.


Τον Γιάννη Λάτσιο πάλι δεν τον θεωρεί αυστηρό κριτή. Πιστεύει πως έχει πάρει τον ρόλο αυτό για το παιχνίδι αφού στην ζωή του δεν νομίζει πως είναι έτσι.


Η Μαρία πάντως δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση για τηλεόραση που θα της ταιριάζει. «Θα το σκεφτόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να υπάρχω στην τηλεόραση χωρίς λόγο, έτσι απλά για να βρίσκομαι» τόνισε. Μάλιστα αν κέρδιζε το σόου θα ήθελε να κάτσει στην θέση της Πρεζεράκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top