Λούκας Γιώρκας: «δεν με φοβίζουν τα φαβορί»

Τι δήλωσε για την εμφάνισή του στην σκηνή της Eurovision

Λούκας Γιώρκας: «δεν με φοβίζουν τα φαβορί»

«Όλα τα πράγματα τώρα είναι ρευστά και αλλάζουν με την πρώτη πρόβα on stage», είπε ο Λούκας Γιώρκας λίγες ημέρες πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision, στις 10 Μαΐου. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν φοβάται τις λεγόμενες συμμετοχές - φαβορί και αποκάλυψε πως νιώθει λίγο πριν τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», ο Λούκας και ο Stereo Mike εξομολογήθηκαν πως δεν έχουν άγχος. «Υπάρχει αγάπη μέσα στην ομάδα μας και η πρώτη μας έγνοια είναι να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια πάνω στην σκηνή και να δείξουμε την δυναμικότητα αυτού του κομματιού», πρόσθεσε ο τραγουδιστής μας.

«Δεν με φοβίζουν τα φαβορί, γιατί πρώτο μέλημα είναι το τραγούδι μας. Εμείς δεν μπορούμε να χειραγωγήσουμε το αποτέλεσμα, όμως, ευχόμαστε για το καλύτερο», απάντησε ο Λούκας όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει μερικά από τα θεωρούμενα «βαριά χαρτιά» του φετινού διαγωνισμού, όπως το Αζερμπαϊτζάν.

Όσο για το πώς νιώθουν Λούκας και Stero Mike στην τελική ευθεία για το Ντίσελντορφ; «Ανυπόμονοι! Περιμένουμε πώς και πώς να ανέβουμε στη σκηνή και να παρουσιάσουμε το τραγούδι», είπε ο τραγουδιστής, ενώ αποκάλυψαν πως έχουν ακούσει τις υπόλοιπες συμμετοχές και στην Ολλανδία όπου βρέθηκαν για το promo tour γνώρισαν κάποιους από τους αντιπάλους τους.

Αν θέλετε να ζήσετε από κοντά την Eurovision, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του star.gr και της Schwarzkopf. Ο νικητής κερδίζει το ταξίδι στην Γερμανία και εισιτήρια για την βραδιά του τελικού, στις 14 Μαΐου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top