Ο Γιάννης Λάτσιος μιλά για την Ελένη!

Θα πάει τελικά καλεσμένος της ή όχι;

Ο Γιάννης Λάτσιος μιλά για την Ελένη!

O Γιάννης Λάτσιος δεν θα πιει τελικά τον πολυδιαφημισμένο και πολυαναμενόμενο Καφέ με την Ελένη. Μετά την ίδια την παρουσιάστρια που μέσα από την εκπομπή της είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να πάει ο πρώην σύζυγός της στο πρωινό του Alpha και ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Όχι, όχι. Έχω πει πώς δεν θα γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε με νόημα, σχεδόν τρέχοντας, αφού την στιγμή που μιλούσε για το θέμα, ήταν εμφανές πως ήθελε να αποφύγει να δώσει μεγαλύτερη έκταση σε αυτό. Οταν, δε, ο κος Λάτσιος κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση της Ελένης που είπε ότι της έχει γίνει πρόταση για το Dancing, απέφυγε διακριτικά οποιασδήποτε μορφής σχολιασμό. «Δεν θέλω να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία» δήλωσε ο κος Λάτσιος, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία όρεξη να συνεχίσει την κουβέντα.

Είναι σίγουρο ότι η διάθεσή του ότα ρωτήθηκε για την Ελένη ήταν ήδη... χαλασμένη. Θα φταίει μάλλον το ότι λίγα λεπτά πριν, είχε μιλήσει για την Ευγενία Μανωλίδου και τα νούμερα του Daily. «Οντως περιμέναμε υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης», δήλωσε ο κος Λάτσιος. Ηταν δυνατόν να μην «χαλαστεί» από αυτό το πράγμα ο άνθρωπος; Τι το’θελαν να τον ρωτήσουν για την Ελένη; Μόνο που δεν τα «πήρε στο κρανίο».

Δείτε την δήλωσή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top