Τζένη Μπαλατσινού: Με το ίδιο ρούχο πρωί-βράδυ!

Πώς την «τσάκωσε» ο φακός;

Τζένη Μπαλατσινού: Με το ίδιο ρούχο πρωί-βράδυ!

Με το ίδιο ρούχο που φόρεσε στο Πρωινό mou το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε η Τζένη Μπαλατσινού αργά το βράδυ στο πάρτι που έδωσε ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος.

Λίγο πριν τις 12 το πρωί της Πέμπτης, η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε στο πρωινό του mega, με ένα φλογερό κόκκινο, μίντι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της, καθώς ήταν σχεδόν εφαρμοστό, με λεπτομέρειες στην ραφή του τελειώματός του στο γόνατο. Το συνδύασε με μαύρες γόβες με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ στο λαιμό της φορούσε ένα μικρό, διακριτικό κολιέ.

Αρκετές ώρες αργότερα, αργά το βράδυ, ο τηλεοπτικός φακός ��ατέγραψε την Τζένη με το ίδιο κόκκινο εφαρμοστό φόρεμα και τα ίδια παπούτσια. Μοναδική διαφορά, το δεύτερο μενταγιόν που είχε προσθέσει στον λαιμό της! Για την ακρίβεια, ακόμη και το χτένισμά της με τα μισά μαλλιά πίσω από τον ένα ώμο και τα άλλα μισά μπροστά, ήταν το ίδιο.

Το ρούχο μάλιστα είχε λεπτές τιράντες και ελαφρώς ανοικτή πλάτη σε τετράγωνο σχήμα, το οποίο ήταν ευδιάκριτο, τόσο την στιγμή που βγήκε στο πλατό του mega, όσο και δώδεκα ώρες μετά που φωτογραφιζόταν με τον κο Κωστόπουλο.

Να φταίει η οικονομική κρίση; Να μην πρόλαβε να αλλάξει εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεών της; Κανείς δεν ξέρει. Η ίδια πάντως δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την εμφάνισή της, αλλά αρκέστηκε στο να αποκαλύψει ότι θα βρίσκεται στην πρεμιέρα του Greek Idol. Μέχρι εκεί...

Ετσι είναι με τα δημόσια πρόσωπα... ο φακός καταγράφει τα πάντα... ευτυχώς ή... δυστυχώς... Πάντως είναι αλήθεια ότι ακόμη και με το ίδιο ρούχο να εμφανιστεί, είναι πανέμορφη. Eίδατε που εν μέσω κρίσης τα celebrities έχουν γίνει απλά και καταδεκτικά;

Δείτε την εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης και την εμφάνισή της το... πρωί της ίδιας μέρας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top