Καβγας on air Μανωλίδου - Σουλιώτη

Τα ειρωνικά σχόλια έδωσαν και πήραν

Καβγας on air Μανωλίδου - Σουλιώτη

Καθόλου ικανοποιημένη δεν έμεινε η Ιωάννα Σουλιώτη από την οικοδέσποινα Ευγενία Μανωλίδου και δεν δίστασε να το δείξει on air. Μάλιστα παρουσιάστρια και καλεσμένη δε δίστασαν να «ξεκατινιαστούν» στο πλατό της εκπομπής!

Η Ευγενία Μανωλίδου φαίνεται πως έδωσε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο στον Γρηγόρη Βαλιανάτο παραγκωνίζοντας τους υπολοίπους, πράγμα που αναγνώρισε και η ίδια . Στρέφοντας το βλέμμα της στον Ηλία Λαδά είπε: «Για να σε βάλουμε και σένα στη συζήτηση γιατί τόση ώρα σε είχαμε στην απέξω».

Τι το ήθελε να το ξεστομίσει αυτό η Ευγενία Μανωλίδου; Πυρ και μανία έγινε η Ιωάννα Σουλιώτη η οποία πετάχτηκε ξαφνικά λέγοντας «και μένα τόση ώρα μ έχετε έξω από τη συζήτηση»! Η οικοδέσποινα δεν το άφησε να πέσει κάτω και της απάντησε εξίσου εριστικά «εσύ δεν έχεις πρόβλημα, μπαίνεις μόνη σου στη συζήτηση

Μετά από την απάντηση της παρουσιάστριας τα νεύρα της Ιωάννας Σουλιώτη χτύπησαν κόκκινο και ακολούθησε μία ανταλλαγή ειρωνικών σχόλιων με αποκορύφωμα τη διαπίστωση της «νοικοκυράς» που στο τέλος της εκπομπής είπε πως είναι η μόνη εκπομπή στην οποία δεν κατάφερε να βγάλει λέξη.

Δείτε το βίντεο με το διαπληκτισμό των δύο γυναικών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top