Έγκυος και συγκατοικεί με τον Sean Penn η Scarlett Johansson;

«Φουντώνει» ο έρωτας του 50χρονου ηθοποιού με την 24χρονη

Έγκυος και συγκατοικεί με τον Sean Penn η Scarlett Johansson;

Μπορεί ο κόσμος να το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, ωστόσο, ο Sean Penn και η Scarlett Johansson εξακολουθούν να διατυμπανίζουν πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Στο μεταξύ, όμως, οι φήμες θέλουν το νέο ζευγάρι του Hollywood να συγκατοικεί, αλλά και την 24χρονη να περιμένει τον πελαργό!

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Us», ο 50χρονος ηθοποιός και η 24χρονη συνάδελφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους 3 μήνες και ας μην έχουν επιβεβαιώσει τον δεσμό τους.

Πάντως, οι κοινές εμφανίσεις τους δίνουν και παίρνουν, ενώ η Scarlett λέγεται πως μετακόμισε στο 3,8 εκατομμυρίων σπίτι του καλού της, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, πριν από μερικές εβδομάδες! Μάλιστα, η νεαρή σταρ φαίνεται να διατηρεί άριστες σχέσεις με τα δύο παιδιά του, τον 20χρονο Dylan και τον 17χρονο Hopper.

Εκτός από το να περνά πολλές ώρες μαζί, εντός και εκτός σπιτιού, το ζευγάρι κάνει στενή παρέα με τους Owen Wilson και Javier Bardem.

Στο με��αξύ, εκπρόσωπος της σταρ διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν έγκυο. «Η Scarlett δεν είναι έγκυος. Οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές. Η φουσκωμένη κοιλιά της είναι αποτέλεσμα της θέσης της μπλούζας τη συγκεκριμένη στιγμή που τραβήχτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες», ανέφερε χαρακτηριστικά, με αφορμή τα ενσταντανέ που είδαν το φως της δημοσιότητας και στα οποία η 24χρονη και ο 50χρονος έκαναν τζόκινγκ μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top