Χριστίνα Μουστάκα: «δεν θα γίνω η Κανάκαινα»

Το κορίτσι του «Ράδιο Αρβύλα» μιλά για την σχέση της!

Χριστίνα Μουστάκα: «δεν θα γίνω η Κανάκαινα»

«Καιρός να σταματήσει το παραμυθάκι ότι τα έχω με τον Κανάκη», λέει σε συνέντευξή της η Χριστίνα Μουστάκα και εξομολογείται πως έχει σχέση και της έχουν κάνει πρόταση γάμου! Παράλληλα, το κορίτσι του «Ράδιο Αρβύλα» τονίζει πως όσα έχει πετύχει τα πέτυχε με το μυαλό και όχι με την εξωτερική εμφάνιση, ενώ παραδέχεται πως της κάνουν προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town», η Χριστίνα διαψεύδει κατηγορηματικά όλα όσα ακούγονται εδώ και μήνες για την σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη. Αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι single, η σέξι μελαχρινή σπεύδει να προσθέσει πως δεν είναι ο παρουσιαστής ο τυχερός.

«Όχι με τον Αντώνη Κανάκη», λέει νέτα σκέτα και εξομολογείται πως κάποιος την σταμάτησε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και την ρώτησε «τι κάνεις Κανάκαινα;». Πυρ και μανία γίνεται το Χριστινιώ με τις φήμες, λες και ο Αντώνης είναι άσχημος ή κανένας τυχάρπαστος... «Δεν ασχολούμαστε καθόλου με όσα γράφονται, ειλικρινά. Εξάλλου, όλος ο ντόρος πιστεύω ότι γίνεται επειδή νομίζουν ότι τα έχουμε. Εγώ τι φταίω όμως;», προσθέτει.

Η Χριστίνα αποκαλύπτει πως της έκαναν πρόταση γάμου όταν ήταν 23 ετών, ωστόσο την απέρριψε. «Ήμουν πολύ μικρή για να σκεφτώ κάτι τέτοιο», συνεχίζει.

Αν και σπούδασε αισθητικός, η μελαχρινή συνεργάζεται εδώ και 4 χρόνια με τον Πάνο Ζήνα στα είδη ένδυσης που έχει. Όσο για την τηλεόραση; Λέει ότι δεν την ενδιαφέρει καμία πρόταση εκτός του «Ράδιο Αρβύλα», στην παρέα του οποίου δεν γνωρίζει αν θα είναι και του χρόνου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top