Αποκάλυψη: Ποια παρουσιάστρια γέννησε το πρώτο της παιδί!

Με ποιον έτρωγε όταν της έσπασαν τα νερά;

Αποκάλυψη: Ποια παρουσιάστρια γέννησε το πρώτο της παιδί!

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης η Ολγα Λαφαζάνη.

Η παρουσιάστρια γέννησε στις 07:50 με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 550 γραμμαρίων και ύψους (!!!) 53 εκατοστών. Θα μας πείτε με μαμά την Ολγα και μπαμπά τον Νίκο Οικονόμου, ήταν ποτέ δυνατόν να μην βγει ψηλό το παιδάκι;

«Ήταν πολύ ήρεμη, χαμογελαστή και χαλαρή καθ’ όλη την διάρκεια του τοκετού και όλα πήγαν εξαιρετικά» δήλωσε ο μαιευτήρας γυναικολόγος της Γιάννης Σταματίου στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από… γουρλού! Ο λόγος; Η Ολγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου και η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύντροφό της Θέμη Σοφό είχαν βγει για φαγητό το βράδυ της Τετάρτης (13/04) όταν «έσπασαν τα νερά» της Ολγας! Η Σταματίνα περιέγραψε μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό και πόσο τυχερή κι ευλογημένη ένιωσε που ήταν μάρτυρας της επίμαχης στιγμής.

«Βγήκαμε για φαγητό οι τέσσερίς μας. Ξαφνικά και λίγη ώρα αφότου καθίσαμε στο τραπέζι, η Ολγα μας είπε ότι δεν νιώθει καλά. Παραγγέλνουμε τις σαλάτες και ενώ περιμένουμε τα κύρια πιάτα, η Ολγα μας λέει ότι μάλλον της έχουν σπάσει τα νερά. Ήταν πολύ συγκινητικό πραγματικά. Τι κάναμε; Αφήσαμε το φαγητό στην μέση, η Ολγα πήρε τηλέφωνο τον γιατρό της και μαζί με τον Νίκο έφυγαν αμέσως για το μαιευτήριο. Νωρίς το πρωί μάθαμε ότι έχει γεννήσει», δήλωσε η Σταματίνα.

«Αν ακούσουμε ότι βγήκες με την Σκορδά, να περιμένουμε δηλαδή», της απάντησαν οι συνεργάτες της. Δείτε τί δήλωσε ο γιατρός της Ολγας Λαφαζάνη στο Πολύ Μπλα Μπλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top