Μάθετε πότε γεννάει η Φαίη Σκορδά!

Πότε έρχεται ο Λιάγκας junior;

Μάθετε πότε γεννάει η Φαίη Σκορδά!

Από μέρα σε μέρα έρχεται στον κόσμο ο Λιάγκας junior. Όπως έγινε γνωστό, η τελική ημερομηνία που της έχει δώσει ο γιατρός της είναι η ερχόμενη Δευτέρα 18 Απριλίου. Έτσι, εάν ο γιος της Φαίης και του Γιώργου δεν… «βγει» μόνος του, θα βγει με το ζόρι την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου.

«Από Σάββατο μέχρι Δευτέρα γεννάς», είπε στον αέρα του mega η Βίκυ Παγιατάκη στην παρουσιάστρια που κρεμόταν από τα χείλη της, καθώς έχει «πάρει» τις περισσότερες μέρες του μήνα της, όπως συμβαίνει άλλωστε πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη κάθε γυναίκας. «Ναι, να γεννήσω όμως γιατί φοβάμαι ότι θα μείνει μέσα», της απάντησε εκείνη χαριτολογώντας.

Ετσι, η Φαίη αναμένεται να περάσει τις περισσότερες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στο μαιευτήριο, καθώς όπως όλα δείχνουν θα εξαντλήσει, αν όχι όλες τις μέρες του μήνα, σίγουρα τις περισσότερες.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Φαίη «λαχτάρησε» κατά την διάρκεια απροόπτου που είχε στο Πρωινό mou με τον Γιώργο Λιάγκα, την στιγμή που εκείνος έλεγε τον καιρό. Οταν εκείνη πήγε να τον πειράξει, ο Γιώργος την χτύπησε κατά λάθος στην κοιλιά, τρομάζοντας τους πάντες.

Το ζευγάρι δεν κρύβει την ευτυχία του, αλλά και την αγωνία του για την στιγμή που η Φαίη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο του που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Καθ’όλη την διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, Φαίη και Γιώργος παρουσίασαν πολλά θέματα γύρω από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και γενικότερα τα παιδιά. Ουσιαστικά, όμως, τα ρεπορτάζ αντιπροσώπευαν, όπως έχει πει και η ίδια, τις δικές της απορίες και ανησυχίες γύρω από το θέμα.

Φίλοι και γνωστοί της εύχονται ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να κρατήσει όσο πιο γρήγορα και κυρίως ανώδυνα στην αγκαλιά της τον γιο της. Δείτε το ρεπορτάζ από την Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top