«Εχω συμβιβαστεί με την... ηλικία μου»

Η Αννα Βίσση θέλει οπωσδήποτε να γίνει... γιαγιά...

«Εχω συμβιβαστεί με την... ηλικία μου»

Για την κόρη της Σοφία, τον Νίκο Καρβέλα, τα επαγγελματικά της σχέδια, ακόμη και την ... ηλικία της μίλησε η Αννα Βίσση.

«Έχω συμφιλιωθεί με πάρα πολλά πράγματα στην ζωή μου, με τις αλήθειες μου, με την ηλικία μου τις επιλογές μου τα τραγούδια μου κάποιες κινήσεις μου, κάποια πράγματα που μου έχουν συμβεί ατυχώς, δεν φοβάμαι όμως γιατί δεν υπήρχε τίποτε κακό πίσω από αυτά», δήλωσε, καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό Dromos Fm.

Εξαιρετικά χαλαρή, ήρεμη και με διάθεση για αποκαλύψεις, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι μετά από μια δύσκολη φάση της ζωής της, τώρα ��ισθάνεται πιο ήρεμη από ποτέ. Τόσο ήρεμη και κατασταλαγμένη που δηλώνει έτοιμη ακόμη και να μεγαλώσει το παιδί της κόρης της. «Θα γίνω γραφική μάνα, το ξέρω, αλλά σαν μάνα πλέον είμαι με την Σοφία. Πλέον σχεδιάζει ρούχα και ασχολείται με αυτό. Χαίρομαι γιατί την αγαπάνε, ενώ και η δουλειά της πλέον πάει καλά, έχει παραγγελίες δηλαδή και όλα βαίνουν καλώς. Βλέπω το παιδί μου να πηγαίνει καλά. Θέλω να βοηθήσω να μεγαλώσει το παιδί της κόρης μου. Η ίδια μου έχει πει ότι εξαιτίας του ότι εγώ η ίδια δεν ήμουνα κοντά της για να την μεγαλώσω, θα μου το ξεπληρώσει. Εφόσον κάνει παιδί, δεν πρόκειται να ασχοληθεί καθόλου. Ετσι, θα το μεγαλώσω εγώ».

Το πρώτο πράγμα που της έρχεται στο νου όταν ακούει το όνομα Νίκος Καρβέλας είναι ότι οι δυο τους είναι… σιαμαία. «Η ιστορία μας έχει επαναληφθεί σε πολλά ζευγάρια. Περάσαμε μια κρίση και μόνο καλό μας έκανε. Αγαπώ πολύ την τωρινή του οικογένεια, την Αννίτα, τον Ανδρέα, όλους».

Σε ό,τι αφορά, τέλος τον άνθρωπο που συμβουλεύεται περισσότερο από όλους; «Είναι η μάνα μου. Κατάλαβα δηλαδή ότι το «αγάπη είναι εσύ» θα πάει καλά όταν η μάνα μου, μου είπε ότι της αρέσει πολύ. Αγαπημένο της, όμως είναι το Δεν θα υπάρξει άλλο».

Δείτε την συνέντευξή της στον Δρόμο και τα όσα είπε λίγη ώρα πριν στην Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top