Έδωσε το στέμμα του «Master Chef» στην Μπεκατώρου η Μανωλίδου

Δείπνο με τους μάγειρες - κριτές είχαν οι παρουσιάστριες

Έδωσε το στέμμα του «Master Chef» στην Μπεκατώρου η Μανωλίδου

«Χαίρομαι τόσο που σε γνωρίζω από κοντά επιτέλους... Μου έχει μιλήσει ο Άδωνις με τα καλύτερα λόγια», είπε η Ευγενία Μανωλίδου και άνοιξε την αγκαλιά της στην Μαρία Μπεκατώρου! Με δείπνο σε γνωστό εστιατόριο, παρουσία και των τριών σεφ - κριτών, η πρώην παρουσιάστρια έδωσε το στέμμα του «MasterChef» στην νυν.

Όπως έγραψε νωρίτερα σήμερα το star.gr, οι δύο γυναίκες και οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής τα είπαν μετά λαβρακίου, καβουριού και λιθρινιού το βράδυ της Τρίτης.

Εκτός από το φαγητό, η βραδιά είχε και πολύ... σιρόπι, με την Μανωλίδου να πλέκει το εγκώμιο της Μπεκατώρου και τούμπαλιν, αλλά και τους σεφ - κριτές να υπερασπίζονται την Ευγενία λέγοντας πως δεν φταίει εκείνη για τα χαμηλά νούμερα του «Daily» αλλά... το concept!

«Με τα προγράμματα δεν δενόμαστε ποτέ, με τους ανθρώπους δενόμαστε», ήταν το σχόλιο της Ευγενίας, που από το πολύ το δέσιμο έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στο Mega, απ’ όπου επέστρεψε στον ΑΝΤ1....

Η χαρά της βραδιάς, πάντως, ήταν η Μπεκατώρου, που άκουσε από την Μανωλίδου όλα τα κομπλιμέντα μαζεμένα! Το «κούκλα» και το «πολύ όμορφη» ήταν μόνο το ορεκτικό μεταξύ των δύο γυναικών! Σιγά κορίτσια... μια εκπομπή μαγειρικής είναι μόνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top