Παρθένης - Μπεγνής στην... κουζίνα λόγω κρίσης!

Δεν βγαίνουν οικονομικά και άνοιξαν δικά τους μαγαζιά

Παρθένης - Μπεγνής στην... κουζίνα λόγω κρίσης!

Επιχειρηματίες της κουζίνας για να βγάλουν τα προς το ζην αποφάσισαν να γίνουν ο Αλέξανδρος Παρθένης και ο Μέμος Μπεγνής, που απέχουν από τα τηλεοπτικά και μάλλον δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα με την οικονομική κρίση.

«Έχω κάνει μια επιχείρηση catering», είπε ο Αλέξανδρος που ο φακός τον «τσάκωσε» στα εγκαίνια μαγαζιού με οικιακά είδη! Τόσο πολύ τον έχει πειράξει η αποχή από το γυαλί, που μέχρι και... το πώς δίνουν συνέντευξη ξέχασε! Για να μη�� σχολιάσουμε την τσίχλα που μασούσε ασταμάτητα...

Με την ευκαιρία, το μοντέλο - παρουσιαστής - ηθοποιός δεν έκρυψε το παράπονό του επειδή δεν του γίνεται καμία πρόταση ούτε για τηλεόραση, ούτε για πασαρέλα, ούτε για φωτογραφικό φακό...

Στον χώρο της εστίασης και ο Μέμος, που έχει δικό του fast food! «Τρέχω με ένα μαγαζί στη Σαλαμίνα, ένα fast food. Από τον χειμώνα θέατρο και συνεχίζω στην Κύπρο», δήλωσε ο ηθοποιός και σχολίασε τα οικονομικά ως σωστός επιχειρηματίας.

«Έχω κόψει τις εξόδους και τα ταξίδια μου, πράγματα που έχουν κάνει όλοι για να μπορούν να επιβιώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top