Αυτά είναι τα ωραιότερα οπίσθια στον κόσμο!

Ποιές επώνυμες έχουν τις καλύτερες «πίσω όψεις»;

Αυτά είναι τα ωραιότερα οπίσθια στον κόσμο!

Τα ωραιότερα οπίσθια της showbiz βαθμολόγησε και παρουσίασε το «SuperStar»! Ποιές είναι οι κυρίες που παίρνουν άριστα στην «πίσω όψη»; Μάθετε τα ονόματά τους παρακάτω και δείτε τις στο βίντεο...

Το πρώτο βραβείο οπισθίων παίρνει η Νάταλι Ουέμπερ, η καλλονή από την Αργεντινή που θα γίνει οσονούπω σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Λάτσιο Μάουρο Ζαράτε. Η Νάταλι επαγγέλλεται μοντέλο, οπότε σε κάθε φωτογράφηση φροντίζει να μας δείξει μία πόζα του δυνατού της σημείου...

Στην δεύτερη θέση συναντάμε την Τζένιφερ Λόπεζ, την Λατίνα καλλονή που έκανε τους πάντες να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τις «ζουμερές» καμπύλες. Τα οπίσθιά της μπορεί να μην χωράνε σε μέγεθος medium, όμως, ανέτρεψαν τα δεδομένα των ανορεξικών μοντέλων.

Στα τρία καλύτερα ακολουθεί η Ινέζ Σεντς, η Μεξικάνα δημοσιογράφος που κολάζει συχνά πυκνά το κοινό της χώρας της! Βλέπετε, ένα πλάνο κατά την διάρκεια live σύνδεσης ήταν αρκετό για να γίνουν τα πεταχτά οπίσθιά της talk of the town εν ριπή οφθαλμού, αλλά και να χαρακτηριστούν από κάποια sites ως τα καλύτερα στον κόσμο!

Στην λίστα με τα καλύτερα επώνυμα οπίσθια μπαίνει και η Κιμ Καρντάσιαν, που κάποιοι την κατηγορούν ότι έγινε πλούσια και διάσημη εξαιτίας ακριβώς αυτού του σημείου της, ενώ μια κατηγορία από μόνα τους είναι τα... διακοσμημένα. Τι εννοούμε; Εκείνα της Τζέσικα Άλμπα που έχουν τατουάζ! Η σέξι καλλονή έχει «χτυπήσει» ένα φιογκάκι στην κορυφή της «πίσω όψης» της, τουτέστιν στην... ουρά που λέει ο λαός.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω την Σακίρα! Στρογγυλά, σε σημείο που σχηματίζουν τέλειο κύκλο, τα οπίσθια της τραγουδίστριας έγιναν το σήμα κατατεθέν της λόγω... λικνισμάτων και η ίδια φροντίζει να τα αναδεικνύει φορώντας συνήθως θεόστενα παντελόνια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top