Νατάσσα Καλογρίδη: «Με έχουν φλερτάρει γυναίκες»

«Στη ζωή αφήνω τα πάντα “ανοιχτά”»

Νατάσσα Καλογρίδη: «Με έχουν φλερτάρει γυναίκες»
«Ανοιχτή» σε όλα δηλώνει η Νατάσσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στο «Dancing With the Stars», θεωρεί πως «έχουμε έρθει εδώ για να ζήσουμε τη ζωή μας και να είμαστε μέσα μας ωραία».

Μιλώντας για τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγο της, δηλώνει ότι «μ΄αυτό τον άνθρωπο εξακολουθώ να έχω επαφή. Δεν έχει φύγει από τη ζωή μου. Η σχέση μας απλώς έχει μπει σε άλλη ρότα».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν μέσ�� σε μόλις τέσσερις μήνες. Το έχει μετανιώσει όμως; «Όχι βέβαια! Το έζησα σε όλο του το μεγαλείο, από την αρχή μέχρι το τέλος! Σ΄αυτά τα πράγματα απλώς ενεργείς. Το ήθελα και το έκανα».
Στην ζωή της όπως λέει στο περιοδικό «Hellο», ζει τα πράγματα στο υπέρτατο βαθμό. «Δεν έχει νόημα αλλιώς».Την περίοδο αυτή δεν είναι ερωτευμένη και «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ούτε το χρόνο έχω, ούτε θέλω να μου έρθει ένας μεγάλος έρωτας. Βέβαια αυτά δεν τα ελέγχεις. Συμβαίνουν τη στιγμή που δεν τα περιμένεις».

Για την Νατάσα Καλογρίδη «ο έρωτας δεν έχει φύλο». Παραδέχεται μάλιστα ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες, ενώ δεν αποκλείει κάποια στιγμή να έκανε ακόμα και σχέση με γυναίκα: «ο, τι θέλω στη ζωή μου το κάνω. Αφήνω τα πάντα “ανοιχτά” στη ζωή».

Μάλιστα δηλώνει ευτυχισμένη αφού όπως λέει «νιώθω ωραία με τον εαυτό μου. Είναι πολύ όμορφο όταν πέφτεις να κοιμηθείς να μη νιώθεις κανένα βάρος. Το θεωρώ ευτυχία».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top