Κοκκίνου-Μπόγρης: Ζουν τον έρωτα τους χωρίς να κρύβονται!

Κοινές δημόσιες έξοδοι & αγκαλιές για το ερωτευμένο ζευγάρι

Κοκκίνου-Μπόγρης: Ζουν τον έρωτα τους χωρίς να κρύβονται!
Αυξάνονται και… πληθύνονται οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις Έλλης Κοκκίνου και Γιώργου Μπόγρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι βγαίνει όλο και συχνότερα έξω αδιαφορώντας για τους φωτογράφους και τα… αδιάκριτα βλέμματα!

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, οι δυο τους ��γήκαν σε γνωστό bar-restaurant του Κολωνακίου, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μες τα μέλια.

Αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και αδιάφοροι για τους παπαράτσι δεν κρύφτηκαν στιγμή. Το συγκεκριμένο bar-restaurant μάλιστα, έχει γίνει το αγαπημένο τους στέκι το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ», η Έλλη Κοκκίνου με τον νεαρό της αγαπημένο απολαμβάνουν τις ροκ μουσικές βραδιές του μαγαζιού παρέα με καλούς τους φίλους.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο δυο τους διασκέδασαν με δεκαμελή παρέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ξεκολλούσαν λεπτό ο ένας από την αγκαλιά του άλλου.
Πλέον,η Έλλη Κοκκίνου έχοντας παραδεχτεί δημόσια ότι με τον Γιώργο Μπόγρη είναι ζευγάρι, όχι μόνο «το ζει» αλλά το απολαμβάνει κιόλας, αφού δεν χρειάζεται να κρύβεται.

«Η ζωή είναι μικρή. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλω το παιδί μου, και τους υπόλοιπους, δεν με απασχολεί. Ο καθένας στο σπίτι του. Εγώ αυτό λέω. Δεν σχολιάζω τι κάνουν οι άλλοι στα σπίτια τους», δήλωσε αποφασισμένη σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Life&Style», και απ΄ότι βλέπουμε, το εννοεί!

Φωτογραφίες: ΟΚ, Hello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top