Η απάντηση της Ρούλας στην Ελένη Μενεγάκη

Η κόντρα μεγατόνων μόλις άρχισε και έπεται συνέχεια...

Η απάντηση της Ρούλας στην Ελένη Μενεγάκη

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook απάντησε η Ρούλα Κορομηλά στα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την θέλουν «στα μαχαίρια» με την Ελένη Μενεγάκη. Θυμίζουμε πως η Ελένη, όχι μόνο αναμένεται να είναι η μεγάλη απούσα του πρώτου live του Greek Idol, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα αναμένεται να πάει καλεσμένη στους Σκορδολιάγκες, αγνοώντας τον Καφέ με την Ελένη!

«Καλημέρα!!! Όλα μια χαρά!!! Κλειστά τα αυτιά!!! Φιλιά σε όλους!!!», έγραψε η Ρούλα στην σελίδα της στο facebook. Όλα μια χαρ��, λέει η Ρούλα, που προφανώς αγνοεί πλήρως όλα όσα ακούγονται και δεν θέλει – τουλάχιστον για την ώρα – να δώσει μεγαλύτερη λαβή και έκταση στο θέμα. Ελα όμως που κατάφερε ακριβώς το αντίθετο...

Όπως φαίνεται η κόντρα «μεγατόνων» Ελένης – Ρούλας είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο βαθιά, απ’όσο θέλει να δείξει αυτή την στιγμή η διευθύντρια του καναλιού της Κάντζας. Το γεγονός ότι η Ρούλα επέλεξε το πρωινό του mega για να εμφανιστεί και όχι το πρόγραμμα του ίδιου της του καναλιού αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην σχέση της με την «βασίλισσα».

Γι’αυτό προφανώς και η Ελένη θα είναι η μεγάλη απούσα του Greek Idol, σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους της. Σύσσωμος ο σταθμός έχει κληθεί να στηρίξει το project του καναλιού και αυτό ακριβώς θα γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι συνεργάτες της θα βρίσκονται εκεί. Φαίδων Κεφαλέας, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έχουν λάβει πρόσκληση την οποία και έχουν αποδεχτεί. Το ίδιο ισχύει και με τα περισσότερα μεγάλα ονόματα του καναλιού που όπως και την πρώτη φορά, έτσι και τώρα, θα βρίσκονται στο πλατό του σόου. Ανάμεσά τους η Σίσσυ Φειδά με τον συνεργάτη της Γιώργη Λαμπαθάκη, αλλά και πολλά στελέχη του δελτίου ειδήσεων.

Από τους πρώτους, δε, που αναμένεται να φτάσουν εκεί είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία δύσκολα θα απουσιάσει. Πέρυσι, που δεν κατάφερε να πάει, άκουσε τα εξ αμάξης από την Ρούλα, η οποία όλο και της «την λέει» μέσα από την εκπομπή της στο ραδιόφωνο. Μία της φταίει το ντύσιμο της παρουσιάστριας, μία αυτά που κάνει στο στούντιο, μία το ένα μία το άλλο...

«Η Ρούλα Κορομηλά έχει στηρίξει την εκπομπή μας άπειρες φορές και με εκατομμύρια τρόπους. Το βρίσκω αστείο να βγαίνουν κόντρες μέσα από το πλαίσιο του χιούμορ. Εχει αποδείξει την αγάπη της σε εμάς με πάρα πολλούς τρόπους και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, απαντώντας εάν η Ρούλα έχει κόντρα με την Ναταλία.

Οκ παιδιά, το πήραμε το μήνυμα. Οποιος δεν πάει στην πρεμιέρα του Greek, ξέρουμε τι τον περιμένει…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Πρωινής Μελέτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top