Ποιοί σταρ αναρωτιούνται «είσαι αληθινός άνδρας;»

Καμπάνια επωνύμων κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών

Ποιοί σταρ αναρωτιούνται «είσαι αληθινός άνδρας;»

«Real Men Don’t Buy irls» («Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κοπέλες») λένε οι σταρ και στηρίζουν την ομώνυμη καμπάνια της Demi Moore και του Ashton Kutcher κατά της εμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών!

Στόχος της καμπάνιας είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων παγκοσμίως.

«Έβλεπα 6 και 7 χρονών κοπέλες να βιάζονται για το κέρδος… Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο που συμβαίνουν τέτοια πράγματα και εγώ δεν κάνω τίποτα γι’ αυτό», είπε ο Ashton αναφερόμενος σε κάποιο ταξίδι του στην Καμπότζη.

Σοκαρισμένος από την εμπειρία, ένωσε της δυνάμεις του με την σύζυγό του και ανακάλυψαν πως μόνο στις ΗΠΑ 100.000-300.000 παιδιά πωλούνται για το σεξ, ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο κοπέλες παγκοσμίως είναι μπλεγμένες στην πορνεία.

Η καμπάνια απαρτίζεται από φωτογραφίες και βίντεο με επώνυμους πρωταγωνιστές. Μεταξύ αυτών είναι οι: Justin Timberlake, Eva Longoria, Tom Selleck, Harrison Ford, Bruce Willis Piers Morgan, Sean Penn, Jaime Foxx, Bradley Cooper, Zoe Kravitz, Jessica Biel, Sofia Vergara, Simon Baker, Thomaw Jane, Zachary Quinto, Ben Stiller, Gerard Butler και Kaka.

Δείτε μερικές από τις επώνυμες φωτογραφίες και το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Kutcher

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top