Είναι έγκυος ξανά η Κάτια Ζυγούλη;

Απάντησ�� δια στόματος... Σάκη Ρουβά!

Είναι έγκυος ξανά η Κάτια Ζυγούλη;

Περήφανος για την συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς. «Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος και δεν νιώθω ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάνω αυτό που αισθάνομαι, αυτό που με κάνει να νιώθω ασφαλής, υγιής και γενικά αυτό που χρειάζομαι για να είμαι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πρωτοβουλία στην οποία συμμετείχε, βάζοντας την υπογραφή του σε συλλεκτική συσκευασία της τσίχλας Trident senses. Μέρος των εσόδων της συσκευασίας θα διατεθεί για τον εξοπλισμό και τις λειτουργικές ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα. «Όλοι μαζί κάνουμε την Ελπίδα πιο δυνατή. Αυτό γράφει η συσκευασία της τσίχλας μόλις την ανοίξει κάποιος και αυτό πιστεύω κι εγώ».

Ο Σάκης μίλησε για την απέραντη αγάπη που αισθάνεται για τα παιδιά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα παιδιά σε κάνουν να τα αγαπάς, θέλεις δεν θέλεις.

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση των παρουσιαστών του 10-1 μαζί σχετικά με το εάν η Κάτια είναι και πάλι έγκυος και εάν θα γίνει και πάλι μπαμπάς, απάντησε διπλωματικά χωρίς να διευκρινίσει εάν οι φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της κύησής της, ισχύουν: «Ελπίζω ότι η Κάτια θα έχει την αντοχή να μου προσφέρει πολλά παιδιά ακόμη. Οχι ενός, αλλά πολλών παιδιών. Εγώ είμαι μπαμπάς πολλών παιδιών άλλωστε ήδη...»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top